Haberler

Döşeme Zımba Teli Gözüne Saplandı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Mobilya Sanayi Sitesi'nde çalışan Melik Erdoğan, koltuk kaplarken döşeme zımbası ok gibi fırlayıp gözüne saplandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Mobilya Sanayi Sitesi'nde çalışan Melik Erdoğan, koltuk kaplarken döşeme zımbası ok gibi fırlayıp gözüne saplandı. Ameliyatla gözündeki zımba teli çıkarılan Ardoğan'ın görme yeteneğini kaybetmeyeceği belirtildi.

İnegöl Mobilya Sanayi Sitesi'nde bir imalathanede çalışan 20 yaşındaki Melik Erdoğan saat 16.00 sıralarında döşeme kaplarken zımba telinin ok gibi fırlayıp gözüne isabet etmesiyle acı içinde kıvranmaya başladı. Erdoğan, mesai arkadaşları tarafından otomobille özel bir hastaneye kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahale sonucu Erdoğan'ın gözüne saplanan zımba teli, bir saat süren başarılı bir operasyonla çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ömer Faruk Tabar, hastanın görme yeteneğini kaybetmeyeceğini belirterek, "Hastanemiz acil servisine gelen Melik Erdoğan'ın yapılan göz muayenesinde gözün ön kısmında yırtılma, kanama ve yabancı cisim tespit ettik. Hastamızı vakit kaybetmeden ameliyata aldık ve bir saatlik operasyonla sağ gözünden yaklaşık 1,5 cm çapında döşeme zımbası çıkardık. Yırtılan göz tabakasını onardıktan sonra hastamızı şifa ile taburcu ettik." dedi. - Bursa / İnegöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title