Haberler

Doruklu Öğrenciler, Huzurevinde Yaşlıları Ziyaret Etti

Manisa Özel Doruk Koleji İlköğretim 2. Sınıf Öğrencileri ve Anasınıfı Öğrenciler, Yaşlılara Saygı Haftası Sebebiyle Belediye Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Ederek Hediyeler Verdiler.

Manisa Özel Doruk Koleji İlköğretim 2. sınıf öğrencileri ve anasınıfı öğrenciler, Yaşlılara Saygı Haftası sebebiyle Belediye Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hediyeler verdiler.

Huzurevinde yaşlıların elini öpen, onlarla sohbet eden Özel Doruk Koleji Öğrencileri, huzurevi sakinlerini sevindirdi. Minik öğrencilerin verdiği hediyelerle ve meyvelerle sevinen yaşlılar, hatırlanmaktan mutlu oldular. Yaşlılarla sohbet eden minik öğrenciler, "Yaşlılara sevgi ve saygı göstermeliyiz. Onları unutmamalı, böyle özel günlerde hatırlamalıyız. Bizler büyünce yalnız kalmak istemiyoruz. O yüzden sık sık yaşlıları ziyaret etmeli, onları yalnız bırakmamalıyız. Onlar bizim yardımlarımıza, ilgi ve sevgimize muhtaçlar. " dediler.

Gençlerin kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun olan huzurevi sakinleri, "Gençlerin bizi hatırlamaları, böyle özel günlerde bizi yalnız bırakmamaları çok güzel. Özel Doruk Koleji Öğrencilerinin ziyaretinden çok memnun olduk. Bizi sık sık ziyarete gelsinler." dediler.

Doruklu öğrenciler yaşlıları bir parçada olsa mutlu etmenin sevinciyle, gönül rahatlığıyla huzurevinden ayrıldılar.

(ÖA) 20.03.2008 14:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title