Haberler

Doruk Spor Kulübü Başkanı Demirel Açıklaması

Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Doruk Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Takımı Antrenörü Osman Demirel, sporcularının başarılarına yenilerini eklediğini belirtti.

Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Doruk Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Takımı Antrenörü Osman Demirel, sporcularının başarılarına yenilerini eklediğini belirtti.

Demirel, yaptığı açıklamada Büyükyoncalı'da yapılan şampiyonadan 10 adet dereceyle döndüklerini söyledi.

Büyük Yoncalı Belediyesi'nde belediye tarafından düzenlenen taekwondo şampiyonasında, kendi sporcularının da çok iyi derece yaptığını ifade eden Demirel, şunları kaydetti:

"Büyük Yoncalı'da yapılan taekwondo şampiyonasında sporcularımız iyi dereceler aldı. İyi bir hazırlık aşaması geçirdiğimiz müsabakalarda, İlhan Kızar 25 kiloda minik altı üçüncüsü, Mert Şahin 27 kliloda minik altı üçüncüsü, Semih Çelik 33 kiloda minik altı üçüncüsü, Okan Polat Temiz 33 kiloda minik birincisi, Yasin Taşdemir 40 kiloda minikler birincisi, Bahadır Çelik 40 kiloda minikler üçüncüsü, Nazif Çakmak 30 kiloda minikler üçüncüsü, Cansu Karakaş 40 kiloda minikler üçüncüsü, Damla Demirel 50 kiloda minikler üçüncüsü ve Ayberk Yılmaz 30 kiloda yıldızlar ikincisi oldu. "

28 Mayıs 2011 tarihinde Çerkezköy'de yapılacak olan Taekwondo lig maçı için hazırlık çalışmalarına başladıklarını da ifade eden Demirel, "Önümüzdeki günlerde Çerkezköy'de yapılacak olan lig maçı için sıkı bir hazırlık sürecine girdik. Sporcularımız, girdikleri bütün müsabaka ve şampiyonalarda Çorlu'yu ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyor" şeklinde konuştu.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title