Haberler

Dörtyol Hükümet Konağı'nın Çevre Düzenlemesine Katkı Sunanlara Plaket Verildi

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde, Hükümet Konağı'nın Çevre Düzenlemesi ile Adli Sicil Kayıt Bürosu'nun İnşasına Destek Veren İşadamı ve Avukatlara, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan Tarafından Teşekkür Plaketi Verildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Hükümet Konağı'nın çevre düzenlemesi ile Adli Sicil Kayıt Bürosu'nun inşasına destek veren işadamı ve avukatlara, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Hükümet Konağı'ndaki iş yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşların daha rahat bir ortamda hizmet almalarını sağlamak amacıyla Kaymakamlık tarafından yeni bir Adli Sicil Kayıt Bürosu yapılarak, Hükümet Konağı'nın çevresi yeniden düzenlendi. Yapılan bu çalışmalara ilçedeki bazı işadamları ve avukatlar da maddi destekte bulundu. Verdikleri destekle inşaat çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasına katkı sağlayan işadamları ve avukatlara, Dörtyol Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan tarafından birer teşekkür plaketi verildi. Yapılan plaket törenine; İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Rençper, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Çömez, avukatlar ve işadamları katıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Gökmerdan, "Kamunun kullanımına açılan bir yerin inşasında devlet ve vatandaş işbirliğinin güzel bir örneğini sergiledik. Hükümet Konağımızın yanına yaptırdığımız Adli Sicil Kayıt Bürosu ile çevre düzenlemesi inşaatının yapılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen avukatlarımıza ve işadamlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

(OK-MT-Y) 18.03.2008 15:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title