Haberler

Dörtyol'da Otomobil Dereye Uçtu: 5 Ölü, 2 Yaralı

Hatay'ın Dörtyol İlçesine Bağlı Payas Beldesi Yakınlarında Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Otomobilin Dereye Uçması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Aynı Aileden 5 Kişi Boğularak Hayatını Kaybetti, 2 Çocuk da Yaralandı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi boğularak hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı.

Kaza, Dörtyol Sanayi Sitesi yakınlarında Payas Deresi üzerindeki köprüde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam yemeği için misafirliğe giden Çelik ailesini taşıyan otomobil, aşırı yağmur nedeniyle Payas Dörtyol kavşağında kontrolden çıktı. Ömer Çelik'in (45) kullandığı 31 L 0033 plakalı otomobil, 4 metre yükseklikten dereye uçtu. Kazada sürücü Ömer Çelik ile birlikte eşi Naile Çelik (40), çocukları Makbule Çelik (10) ve Ümit Çelik (8) ile baldızı Seyhan Çelik (30) olay yerinde boğularak hayatını

kaybetti. Araçta bulunan Enes Çelik (12), olay yerine gelen polisler tarafından boğulmaktan son anda kurtarılarak Dörtyol Devlet Hastanesi'ne, kardeşi Burak Çelik (4) ise ağır yaralı olarak İskenderun Körfez Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan yaralı olarak kurtulan ve anne-babasının ölümünden habersiz olan Burak Çelik, "Akşam misafirliğe Payas'ta bir yakınımıza gidiyorduk. Yemek yiyecektik. Yağmur yağıyordu, arabamız dereye uçtu. Annem ve babamgil Dörtyol Devlet Hastanesi'ndeler" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

(AS-HT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title