Haberler

    Dortmund'da Reus Sıkıntısı

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund'da, takımın önemli silahından gelecek haber büyük bir endişeyle bekleniyor.

    Son zamanlarda takım olarak sakatlık belasından kurtulamayan Dortmund'da yeni bir şok yaşanıyor.

    Almanya'nın İskoçya ile oynadığı Euro 2016 elemeleri maçının son anlarında sakatlanan Marco Reus, sahayı acılar içinde terk etmek zorunda kalmıştı.

    Borussia Dortmund kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun yine 2014 Dünya Kupası'nı kaçırmasına da neden olan sol bileğinden problem yaşadığı belirtildi. Yapılan açıklamada, Alman yıldızın çok büyük bir acı çektiği ve durumunun iyi gözükmediği bilgisi de verildi.

    Reus, geride kalan sezonda 44 resmi maçta sahaya çıkmış ve 23 gol atıp 22 de asist yapmıştı.

    Dortmund ile 2017 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunan Alman yıldız, 2012 yazında Mönchengladbach'tan 17.5 Milyon Euro bedelle Dortmund renklerine bağlanmıştı.

    Borussia Dortmund'un alt yapısından yetişen ve 2 sezon Rot Weiss Ahlen forması giydikten sonra 2009 yazında Mönchengladbach'a transfer olan Marco Reus, burada toplam 97 lig maçına çıkmış ve 36 gol atıp 24 de asist yaparak müthiş bir istatistik tutturmuştu.

    2012'de Almanya'da yılın en iyi futbolcusu seçilen Reus, Almanya Milli takım formasını ise 23 defa terletip 7 kez fileleri havalandırdı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title