Haberler

Dört Kız Kardeşle Trendler Üzerine...

Güncelleme:

Dört kardeş, dört farklı tarz, dört moda tutkunu! Ezgi, Eliz, Gülşah Fındık ve Sinem Kınay'ın moda ve makyaja olan düşkünlükleri çocukluklarında başlamış. 1.5 sene önce ise kendi moda blog'ları 4fashionist. com'u kurmaya karar vermişler. Yeni trendleri takip eden dört kız kardeşin farklı stillerini bulabileceğiniz blog'larında, modaya dair çok şey var. Instagram'da 15 bin takipçisi olan bu modasever kardeşlere, bu sezon en çok beğendikleri parçaları ve vazgeçilmezlerini sordum. İşte karşınızda dört farklı tarz:

SİNEM KINAY : (Evli olan tek kardeş. Bir manken kadar zayıf) Kış aylarında MAC'in dudak nemlendiricisi olmazsa olmazım. Kısa siyah bootie'lerimi ise birkaç sezondur ayağımdan çıkarmıyorum; hem gündüz, hem de gece her kıyafetle giyiyorum. Uzun etekler de, bu sezon hit parçalarım arasında; özellikle de gri tonlarda olanlar. Bu sezon sıkça gördüğümüz diyafram dekoltesi de favorim. Eteklerimi, diyafram dekolteli kısa bluzlar ile tamamlıyorum. Geçen sezondan beri sevdiğim bir diğer trend ise; desen üzerine desen karışımı. Kısacası hem sportif, hem şık görünmekten yanayım.

ELİZ FINDIK : (İkizlerden biri. Andy McDowell'a benzeyen bir yüzü var) Bu sezon 'clean chic' trendini benimsedim. Bu akımda; cool ve sade parçalar çokça var. Vazgeçemediğim ürünler arasında; uzun bej paltom ve ona uyumlu kaşmir şalım var. Tüm kombinlerime uyan bordo rujumu ise çantamdan eksik etmiyorum. Vazgeçemedigim kareli gömleğimin de bana çok cool bir hava kattığını düşünüyorum. Bu soğuk kış aylarında cildimi nemli tutabilen tek şey ise Darphin'in kivi maskesi.

EZGİ FINDIK : (İkizlerden diğeri. Parlak gözleriyle çok samimi) Bu sezon da vazgeçemediğim parçalardan biri; siyah deri motosikletçi ceketim. Kotla da, elbiseyle de rahatça kombinlenebiliyor. MAC'in Ruby Woo Matte rujunu makyaj çantamdan eksik etmiyorum. Doğal bir göz makyajıyla gündüz kullandığım ruju, gece makyajında eyeliner ile tamam- lıyorum. Ayrıca metalik Nike Air Max'ler de çok trendy ve çok rahat olduğu için daima ilk tercihim. Burberry'den aldığım kaşmir şal ise beni soğuklardan koruyacak.

GÜLŞAH FINDIK: (Kardeşlerin en büyüğü. Hep bir kardeş istermiş; bir bakmış çok iyi anlaştığı üç kardeşi olmuş) Tarzım; 'casual chic'. Rahatlığa önem veriyorum, bir yandan da şık görünmeyi seviyorum. Ağırlıklı olarak siyah rengi tercih ediyorum. Siyahı, bordo ve gri ile birlikte çok kullanıyorum. Bu sezon vazgeçilmezlerim; Stradivarius'tan aldığım siyah motosikletçi botlarım, siyah uzun paltom ve Zara'dan aldığım dik yaka tişörtlerim... Bunların yanı sıra; Isabel Marant for H & M koleksiyonundan aldığım siyah-gri kot, füme blazer ceket, beyaz tişört ve gri sweatshirt'üm ile Topshop deri pantolonum da favorim. Vazgeçilmezlerimden biri de H & M kot gömleğim; her şeyle çok rahat kombinliyorum. Üzerine taktığım bir kolyeyle çok cool görünüyorum.

TülOUT

Zımbanın OUT olduğunu herhalde siz de fark etmişsinizdir.

TülIN

Tepeden tırnağa aynı desenden etek, kazak, pantolon ve gömlek giymek IN. Hem de hiç olmadığı kadar.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title