Haberler

    Fatih Terim, İstanbulspor Maçında Savunmada Genç Futbolcu Ozan'a Şans Verdi

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, savunmadaki eksikler nedeniyle Kasımpaşa maçında Ozan Kabak - Donk ikilisine görev vermeyi düşünüyor.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, savunmadaki arayışlarını sürdürüyor. Terim dün İstanbulspor ila yapılan hazırlık maçında savunmanın göbeğinde Donk ile beraber genç futbolcu Ozan Kabak'ı oynattı. Sakatlığı yüzünden görev alamayan Maicon'un dışında Ahmet Çalık da ikinci yarıda oynadı.

    Serdar Aziz'in durumuna bakacak olan Fatih Hoca'nın, Kasımpaşa maçında Donk-Ozan ikilisine şans tanıyabileceği belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    İstanbulspor Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (8)

    selo:

    kebap yaparım seni parator

    3
    23
    yanıtYanıtla
    emniyet:

    kayıtlar mevcut selo en son o seni kebab yapmış :))

    yanıt0
    yanıt0
    Gürcan:

    Onun hamleleriyle bugünlere gelen milli takımı gururla izledik , Galatasaray ın yakasından da bir an önce düşer inşallah.

    3
    18
    yanıtYanıtla
    pscyhoooo:

    onun hamleleri ile bu hale geldin uefa kupası şampiyonlar ligi çeyrek finali. ne istiyorsunuz imparatordan çok mükemmel değil ama o bir İMPARATOR. . . en iyisi gelene kadar en iyisi. . . . .

    yanıt16
    yanıt3
    paraccimparator:

    aman ne hamle 5 yemek için ugraşıyordur bu seferde şampiyonlar liginde 5 yesinde görsün günü im parator

    2
    18
    yanıtYanıtla
    Recai:

    Ahmet calık kadroda ve gs de oldugu surece gs yı bırakıyom

    5
    13
    yanıtYanıtla
    dost:

    yorum yapanların hepsi gs li

    0
    0
    yanıtYanıtla
    imparator:

    konuşmak kolay siz olsaydınız ne yapardınız

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title