Haberler

Domuz Bağı Yöntemiyle Bağlanarak Ölüme Terk Edildi

Domuz bağı yöntemiyle bağlanarak ölüme terk edildi Konya'da domuz bağı ile bağlanan genç, arazide bırakıldığı tuvalette ölmek üzereyken iki çocuk tarafından bulunduKONYA - Konya'da kişi veya kişilerce boş bir arsadaki tuvalete domuz bağı yöntemiyle bağlanarak ölüme terk edilen genç adam,...

Domuz bağı yöntemiyle bağlanarak ölüme terk edildi

Konya'da domuz bağı ile bağlanan genç, arazide bırakıldığı tuvalette ölmek üzereyken iki çocuk tarafından bulundu

KONYA - Konya'da kişi veya kişilerce boş bir arsadaki tuvalete domuz bağı yöntemiyle bağlanarak ölüme terk edilen genç adam, tuvalete gitmek gitmek isteyen iki çocuk tarafından bulundu.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sarayköy Mahallesi Konya- Beyşehir yolunun 10. kilometresinde meydana geldi. İddialara göre, sabah saatlerinde henüz plakası belirlenemeyen bir araç içerisindeki kişi veya kişiler, henüz belirlenemeyen bir sebeple domuz bağı yöntemiyle bağlanan Muhammed C'yi kullanılmayan tuvalete bırakarak olay yerinden kaçtılar. Muhammed C., akşam saatlerine kadar olay yerinde kaldı. Beyşehir'den otostop çekerek bir tır ile Konya'ya gelen Kerem S. ile Yusuf B. tuvalete gitmek için tırdan inerek yol kenarındaki boş araziye gitti. Bu sırada Muhammed C.'nin yardım çığlıklarını duyan iki arkadaş 2 kilometre uzaklıktaki uygulama yapan trafik polislerine durumu bildirerek yardım istedi. Ekipler, kısa sürede olay yerine giderek Muhammed C.'yi bağlı olduğu yerden kurtardı. Uzun süre boyunca aç ve susuz kalan genç adam, olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Muhammed C.'yi bulan çocuklardan Yusuf B, "Polis abilere haber verdik sonra buraya gelerek kurtadık. Biz arkadaşımla buraya geldik, ses gelince korktuk yola tekrar kaçtık. Bizi Beyşehir'den getiren şoför ben başıma bela alamam diyerek gitti. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sarayköy Selçuklu Beyşehir Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title