Haberler

Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga Açıklaması

Saranga, bu yıla ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıdaki konuşmasında, Türkiye'de hizmet vermeye başladıkları 1996'dan beri 78 milyon adet pizza ile 979 milyon liranın üzerinde satış gerçekleştirdiklerini belirtti.

Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, "Domino's Pizza olarak 2012 yıl sonuna kadar 23 milyon 470 bin adet pizza satmayı ve 300 milyon lira ciroya ulaşmayı, 32 milyon liralık yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz "dedi

Saranga, bu yıla ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıdaki konuşmasında, Türkiye'de hizmet vermeye başladıkları 1996'dan beri 78 milyon adet pizza ile 979 milyon liranın üzerinde satış gerçekleştirdiklerini belirtti.

Saranga, "Domino's Pizza olarak 2012 yıl sonuna kadar 23 milyon 470 bin adet pizza satmayı ve 300 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda ise 32 milyon liralık yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Saranga, Domino's Pizza'nın dünyadaki 10 bininci şube açılışının Türkiye'de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek," Heyecanımızı tüm Domino's tutkunları ile birlikte kutlamak için önümüzdeki haftadan itibaren 10 gün boyunca her gün www.dominos.com.tr 'den sipariş veren bin kişiye istediği bir orta pizzayı bedava sunacağız" dedi.

Hedeflerinden de bahseden Saranga, hedeflerini Türkiye ile sınırlandırmadıklarına işaret ederek, çevre ülkelerde bulunan Domino's Pizzaların yönetiminde yer almak istediklerini söyledi.

Saranga, "2013 hedefimiz, 100 yeni şube açarak 45 milyon lira yatırımla ciromuzda yüzde 50 artış sağlamak ve 6695 çalışan sayısına ulaşmak. 2017'de ise 600'ü aşkın şube ve 1 milyar lira ciro ile hem Avrupa hem de ortadoğunun en büyük evlere servis zinciri olmak" dedi.

Domino's Pizza Dünya Üst Yöneticisi (CEO) J. Patrick Doyle ise "Türkiye gelişen ekonomisi, genç nüfusu ve dinamik yapısıyla başarı ivmesini her geçen gün hızla yukarı taşıyor" dedi.

Bu doğrultuda yenilikleri takip eden Türkiye'nin, bir çok ülkeden daha hızlı bir şekilde büyüdüğünü belirterek, "Bu nedenle Türkiye'nin bu alandaki başarılarını takip ediyor ve yatırımlarımıza öncelik veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title