Haberler

Domagoj Vida kimdir? Vida'nın Beşiktaş'a transferi gerçeklşeti mi ?

Güncelleme:

Domagoj Vida kimdir? Vida'nın Beşiktaş'a transferi gerçeklşeti mi ? Vida'nın transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Beşiktaş'ın ocak ayında kadrosuna katmasına kesin gözüyle baktığı Domagoj Vida'da yeni bir gelişme yaşadığı belirtildi.

Beşiktaş'ın ocak ayında kadrosuna katmasına kesin gözüyle baktığı Domagoj Vida'da yeni bir gelişme yaşadığı belirtildi.

Milliyet'te yer alan habere göre Dinamo Kiev yönetiminin Vida ve takımın diğer stoperi Evgen Khacheridi'ye yeni bir sözleşme teklifinde bulundu.

Yönetimin bu iki oyuncuyu takımda tutmaya kararlı olduğu ifade edildi.

Haberde Vida ile ön protokol imzaladığı belirtilen Beşiktaş'ın da durumu yakından takip ettiği aktarıldı.

Beşiktaşlı yönetici Vida'yı açıklamıştı


Geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Vida ile her konuda anlaştıklarını ve devre arasında Hırvat stoperden başka transfer yapılmayacağını açıklamıştı.

Domagoj Vida Kimdir ?

Domagoj Vida (d. 29 Nisan 1989 Osijek), Stoper mevkinde forma giyen Hırvat Millî futbolcudur. Premier Liga takımlarından FK Dinamo Kyiv'de ve Hırvatistan millî takımında forma giymektedir.

Vida, tüm gençlik kariyerini Hırvatistan'da geçirdi ve Osijek'de 17 Temmuz 2007'de A takıma yükseldi. İlk sezonunda Hırvatistan 1. ligi olan Prva HNL'da 12 karşılaşmada görev aldı. 2007-08 sezonunda Vida, düzenli olarak forma giymeye başladı ve kulüpteki yerini sağlamlaştırdı.[1] Osijek kulübündeki başarsından sonra Hırvat şampiyonu Dinamo Zagreb'nin dikkatini çekti.

2 Ocak 2013 tarihinde Vida, 6 milyon euro karşılığında Ukrayna 1. ligi Premier Liga ekiplerinden FK Dinamo Kyiv'e beş yıllık sözleşme imzaladı.[8][9] 14 Şubat'ta Dinamo ile ilk maçına, UEFA Avrupa Ligi oynanan ve 1-1 sona eren Bordeaux maçında çıktı. Bordeaux maçlarında FK Dinamo Kyiv teknik direktör Oleh Blokhin tarafından sağ bek'te görev verildi.

Premier Liga'daki ilk maçına 3 Mart 2013 tarihinde Kryvbas Kryvyi Rih karşı çıktı ve o karşılaşmada da teknik direktör Oleh Blokhin tarafından sağ bek'te görev verildi. 10 Mart 2017 tarihinde oynana Volyn Lutsk maçında teknik direktör Oleh Blokhin tarafından Yevhen Khacheridi yerine eski yeri olan Stoperde görev verildi ve -0 kazanılan maçta Vida olağanüstü bir performans gösterdi. İlk golünü ise 17 Mart 2013 tarihinde sezonun üçüncü maçı olan Vorskla Poltava karşılaşmasında atan Vida, maçın 1-0 bitmesiyle takımına 3 puan kazandırmış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Hırvatistan Dinamo Kiev Milliyet Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title