Haberler

    Domagoj Vida, Beşiktaş'a Geliş Sürecini Anlattı

    Başka kulüplerden de teklif aldığını söyleyen Hırvat futbolcu, Beşiktaş'a verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

    Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, siyah-beyazlı takımın 'daki kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Beşiktaş'a transfer sürecini anlatan Hırvat stoper " Beşiktaş, EURO 2016'dan itibaren benimle ilgilendi. Fransa'da iyi maçlar çıkardım ve birçok kulübün ilgi alanına girdim. 6 ay önce Beşiktaş ile ön anlaşma imzaladım. Ben, sözünde duran bir insanım. Ailemden böyle gördüm. Daha farklı teklifler de vardı, ama ailemle birlikte Beşiktaş'ı seçtim." dedi.

    Oynadığı bölgede önemli isimlerin bulunduğunu belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Tosic ile de, Pepe ile de aramızda rekabet olacak. Ama kararı hoca verecek. Transferimin yaz döneminde olmasını tercih ederdim. Sezon öncesi kampa katılsaydım forma rekabetinde daha çok avantajım olurdu. Ama ben buraya oynamak için geldim. Mücadelemi sonuna kadar vereceğim. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısı." diye konuştu.

    Beşiktaş'a transferi sırasında birçok vatandaşından kulübe ve ülkeye ilişkin bilgi aldığını söyleyen Hırvat savunmacı, "Matej Mitrovic, , Marjan Mrmic ve Stjepan Tomas ile görüştüm. Bana çok büyük, muhteşem taraftara sahip olan bir kulübe gideceğimi söylediler. Karar verirken fazla düşünmeme gerek olmadı. Beşiktaş'ta inanılmaz bir kamp geçiriyorum. Her şey yolunda gidiyor." ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş'a transfer olmadan önceve 'dan teklif alıp almadığı yönündeki soruya yanıt veren Vida "Birkaç kulüpten ciddi teklifler aldım ama Beşiktaş'a imza attığım için önemsemedim. Kulüp adı önemli değil, ben artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum." dedi.

    Kariyeri boyunca bazı maçlarda taktik gereği sağ ve sol bekte de oynadığını belirten Vida, bununla birlikte kendini en rahat hissettiği bölgenin sol stoper olduğunu sözlerine ekledi.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Beşiktaş Antalya Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title