Haberler

Doludan Zorar Gören Çiftçiler Sorunlarını Anlattılar

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde önceki gün etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören çiftçiler, kendilerini ziyaret eden heyete sorunlarını anlattılar.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde önceki gün etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören çiftçiler, kendilerini ziyaret eden heyete sorunlarını anlattılar.

Ziyarete, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmeddin Yoldaş katıldı. Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Yağcı, "Osmaneli ilçemiz ve köylerinde geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettik. İlgili kurum ve kuruluşlarımız yetkilileri ile yaptığımız ziyarette çiftçilerimizden bilgi aldık. Çiftçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin karşılanması noktasında ilgili kurumlarımız gerekli çalışmaları başlatmış durumda. Köylülerimizin, çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Allah daha beterinden korusun diyorum ve mağdur olan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah bizler bütün hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Çiftçiler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title