Haberler

Dolomiti Energia Trento - Tofaş: 88-91

7DAYS Avrupa Kupası D Grubu'ndaki üçüncü maçında Tofaş, İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımını 91-88 yenerek ikinci galibiyetini aldı.

7DAYS Avrupa Kupası D Grubu'ndaki üçüncü maçında Tofaş, İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımını 91-88 yenerek ikinci galibiyetini aldı.

Tofaş Basketbol Takımı, 7Days Avrupa Kupası D Grubu 3'üncü hafta mücadelesinde deplasmanda İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımıyla karşılaştı. İlk yarıda savunmada kırılgan bir görüntü çizen Tofaş, ilk çeyreği 25-17 geride tamamlarken soyunma odasına da 52-39'luk skor dezavantajıyla gitti. Dönüşte ise karşılıklı sayılar görülürken kader çeyreğine 71-62 geride başlayan mavi-yeşilli ekip, bu bölümde farklı bir görüntü çizdi. Savunmada sertliğini artıran Tofaş, hücumda da Raymar Morgan ve Pierria Henry ile pota altında etkili olunca son dakikaya 88-85'lik skorla üstün girdi. Bu oyun neticesinde Tofaş, maçı da 91-88 kazandı.

Gruptaki ikinci galibiyetini alan TOFAŞ'ta 28 sayı kaydeden Raymar Morgan sahanın en skorer ismi oldu. Ayrıca mavi-yeşilli ekipte sakatlıktan dönen Tony Crocker 15 sayı ile oynarken, Pierria Henry de 19 sayılık katkısıyla galibiyete katkıda bulundu.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İtalya Tofaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title