Haberler

Dolmuşcuları Vali Barıştırdı

Karabük'te Geçtiğimiz Hafta Sonu Karabük ve Safranbolu Minibüsçüleri Arasında Çıkan Hat Kavgası, Karabük Valisi Can Direkçi'nin Başkanlığanda Yapılan Toplantıda Tatlıya Bağlandı.

Karabük'te geçtiğimiz hafta sonu Karabük ve Safranbolu minibüsçüleri arasında çıkan hat kavgası, Karabük Valisi Can Direkçi'nin başkanlığanda yapılan toplantıda tatlıya bağlandı.

Yapılan toplantının ardından açıklama yapan Vali Can Direkçi, "Dolmuşçu arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuyu tekrar değerledirdik. Cumartesi günü yaşanan olaydan dolayı herkes üzgün. Sonuç itibariyle bir uzlaşma zemini hazırlandı. Bu arkadaşlar Cumartesi günü de bir araya gelmişler. Orada da uzlaşmayı göz önünde bulundurarak 1 Aralık'a kadar İl Trafik Komisyonu'nun kararının uygulanmamasına ve bu tarihe kadar eğer idare mahkemesi kararını esastan sonuçlandırırsa mahkeme kararlarının gereğinin yerine getirilmesine karar verildi. 1 Aralık'tan sonra, eğer o tarihe kadar mahkeme kararı sonuçlanmamış veya mahkeme kararını vermemiş ise buna paralel olarak Beşbin Evler'den Safranbolu'ya 5 adet minibüsün de çalışmasına karar verdik. Bundan sonra mahkeme yine aleyhte bir karar verirse, mahkeme kararı neyi öngörüyor ise ona uygun bir şekilde her iki taraf da bu karara uyayacağını ve bunun gereklerini yerine getireceğini taahhüt ettiler ve protokola bağladık. Umarım ki bu zaman içerisinde mahkeme kararını verir ve bu karar doğrultusunda herkes bunun gereği neyse yerine getirir. Biz de bunun gözlemcisiyiz, bu kararların uygulama süreçlerini takip edeceğiz. Bundan sonra da böyle hadiselerin Karabük'te, Safranbolu'da gerçekleşmemesini diliyorum ve herkesin de bu anlamda üzerine düşen görevini yerine getireceğini düşünüyorum" dedi.

(YE-AK)

14.08.2007 18:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title