Haberler

Dölek Güven Tazeledi

İsveç Türk İşçi Dernekleri Federasyonu 21. Olağan Kongresi yapıldı.

İsveç Türk İşçi Dernekleri Federasyonu 21. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Hasan Dölek, tekrar federasyon başkanlığına seçildi.

İsveç Türk İşçi Dernekleri Federasyonu 21. Olağan kongresi Kista'da yapıldı. Kurulduğu günden bu güne en çok federasyon seçimlerinde katılımın olduğu kongrede, 37 yıllık İTİDF, bu kongreyle 21. çok yoğun katılımla gerçekleştirilmiş oldu. Mevcut federasyon başkanı Hasan Dölek'in açılış konuşmasının ardından kongrede konuklara da söz verildi. Kongre çalışmalarında Divan Kurulu'na başkan olarak Bekir Kulbay, yardımcılığına Bilal Karabudak, sekreterliklere de Ferhan Süngü ve İnci Gicvan ve seçildi. Divan Başkanı hazırlanan gündemi delegelerin oylarına sundu ve kabul edildi.

Delege yoklamasının ardından iki yılı değerlendiren mevcut başkan Hasan Dölek, ardından faaliyet raporu, mali raporunu ve Denetleme ve Yeminli Mali Müşavir raporlarını sundu. Tek adayla girilen kongrede Hasan Dölek, yapılan gizli oylamada oyların yüzde 90'ını alarak tekrar başkan seçildi. Seçimlerin ardından yeni yönetim kurulu üyeliğine; Sadık Kutlu, Sami Görgülü, Günaydın Karataş, İlknur Akdağ, İnci Gicvan, Arzu Dağ, Turan Tümer, Barbaros Leylani, Yasin Ipek, Sezgin Durmuş seçildi. Yedek üyeliğe, Mikail Yüksel, Güler Avcı, Nesrin Alioglu, Murat Topçu, CeylanVentzislov seçildi.

Denetleme Kurulu Üyeliğine; Alim Şerif Avcu, İrfan Yılmaz,Mehmet Çelebi, Denetleme Kurulu Yedek Üyeliğine; Fazıl Demirkıran, Gazi Tuncay, Seçim Kurulu; İsmail Zengin, Bülent Gürkan,, Ferhan Süngü, Yedekler ise Ebubekir Bağcı, Abdülkadir Ataman seçildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsveç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title