Haberler

Dolandırıcı Kadın Katalogtan Teşhis Edildi

Adana’da bir şahsın otomobilini yardım istemek için durdurup daha sonra da yankesicilik yöntemiyle 3 bin 500 lirasını alan kadın, katalogtan teşhis edilerek yakalandı.

Adana'da bir şahsın otomobilini yardım istemek için durdurup daha sonra da yankesicilik yöntemiyle 3 bin 500 lirasını alan kadın, katalogtan teşhis edilerek yakalandı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Erdal A. otomobiliyle evine giderken Kozan yolu otoyol çıkışında bir kadın el kaldırıp hamile olduğunu rahatsızlandığını söyleyerek yardım istedi. Bu sebepten Erdal A. otomobilden inince kadın, yankesicilik yöntemiyle adamın cebindeki 3 bin 500 lirasını aldı. Bir süre sonra da rahatsızlığının geçtiğini söyleyerek olay yerinden ayrıldı. Erdal A.'da otomobiline binerek evinin yolunu tuttu. Ancak bir süre sonra parasının olmadığını fark ederek hemen polise başvurdu. Polis ekipleri Adana'da aynı yöntemle para alan kadınların bulunduğu kataloğu Erdal A.'ya gösterdi. Erdal A. kataloğu tek tek inceleyerek kendisini soyan kişinin Maviş K. isimli kadın olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler Maviş K.'nin Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki adresine baskın düzenleyerek şahsı yakaladı. Emniyete getirilen Maviş K. suçlamayı kabul etmedi ancak hemen Erdal A.'nın 3 bin 500 lirasını geri verdi. Bu arada Erdal A. kendisini soyan kadının Maviş K. olduğunu tekrar teyit etti. Maviş K. suçlamaları kabul etmedi ancak sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kozan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title