Haberler

Dolandırıcı Çeşme'de Yakalandı

İzmir'de 30 Ayrı Suçtan Sabıkası Bulunan ve 8 Suçtan Aranan Dolandırıcı, Polisin Takibi Sonucu Çeşme'de Gözaltına Alındı.

İzmir'de 30 ayrı suçtan sabıkası bulunan ve 8 suçtan aranan dolandırıcı, polisin takibi sonucu Çeşme'de gözaltına alındı.

Hakkında 8 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından arama kararı bulunan T.A (35), sahte kimlikle yakalanıp Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerine teslim edildi.

Olaylarla ilgili araştırma başlatan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, kendisini doktor olarak tanıtan T.A.'nın İzmir ve çevresinde gazetelere satılık otomobil ilanı vererek vatandaşlardan kapora alıp dolandırdığını tespit etti. 10 ayrı şahıstan toplam 10 bin YTL aldığı belirlenen T.A suçlamaları kabul etmezken, arkadaşı S.S.'nin dolandırdığını iddia etti. Polis, dolandırılan şahıslarla zanlı T.A.'yı yüzleştirince asıl zanlının T.A olduğu ortaya çıktı. Polis, şahsın gazetelere satılık araç

ve laptop ilanı verip telefonla fiyatında anlaştıktan sonra buluşma yerine gittiğinde kapora isteyip ardından da malları getirme bahanesiyle olay yerinden kaçarak dolandırdığını ortaya çıkardı. Suçlamaları kabul etmeyen T.A. adliyeye sevk edildi.

(Mİ-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title