Haberler

Doktorun Park Ettiği Yeri Unuttuğu Otomobili Polisler Buldu

Rize'de bir doktorun 15 Aralık 2007 tarihinde kiraladığı ve park ettiği yeri unuttuğu otomobili polisler Trabzon'un Yomra ilçesinde buldu.

Rize'de özel bir hastanede psikiyatr olarak görev yapan doktor A.A., 15 Aralık 2007 tarihinde bir oto kiralama şirketinden otomobil kiraladı. Firma yetkilileri, 10 gün sonra kira bedelini tahsil etmek için doktor A.A.'yı aradı ancak kendisine ulaşamadı. Yaklaşık 20 gün boyunca doktora ve otomobile ulaşamayan firma yetkilileri daha sonra polisten yardım istedi. Kiralama firmasına ait otomobil ise önceki gün Trabzon'un Yomra ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş olarak bulundu ve çekici

vasıtasıyla Rize'ye getirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren firma sahibi Recep Ali Avcı, doktorun yaklaşık bir ay önce bu aracı kiraladığını belirterek "On gün sonra ücretini ödeyeceğini söyledi. ancak aradan 20 gün geçmesine rağmen doktor ve araçtan haber alamadık. 20 gün üzerine Trabzon'dan bizi arayan polis memurları aracın terk edilmiş vaziyette bir akaryakıt istasyonuna bırakıldığını söyledi. Anahtarı almak için doktoru tekrar aradığımızda aracı park ettiği yeri unuttuğunu söyledi. Görev yaptığı hastaneye uğradığımızda ise doktorun

işten ayrılmış olduğunu öğrendik. Halen paramızı tahsil edemedik. Doktor da bunu yaparsa kime güveneceğiz" dedi.

Öte yandan kiraladığı otomobili Trabzon'da bir akaryakıt istasyonunda unuttuğu ileri sürülen doktor A.A. ise konuyla ilgili bilgi almak üzere telefonla yapılan aramalara cevap vermedi.

(GF-MU-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title