Haberler

Sıra Beklemek İstemeyen Hasta Yakını, Kadın Doktora Tekme Tokat Saldırdı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da bir hastanede, sırasını beklemeden çocuğunu muayene ettirmek isteyen baba, kadın doktora saldırdı. Saldırganın, güvenlik görevlileri tarafından güçlükle etkisiz hale getirildiği anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'da bir hastanede kadın doktora sinirlenen hasta yakını önce tehditler savurdu, ardından tekme ile doktora saldırdı. Saldırgan güvenlik görevlileri tarafından güçlükle etkisiz hale getirilirken, olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÇOCUĞUNUN HASTA OLDUĞUNU SÖYLEYİP İÇERİ GİRDİ

Olay dün gece Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk bölümünde meydana geldi. Kadın doktor bir çocuğu muayene ettiği sırada, bir kişi çocuğunun hasta olduğunu söyleyip içeri girdi.

SIRASINI BEKLEMEDEN ÇOCUĞUNU MUAYENE ETTİRMEK İSTEDİ

Kadın doktor, muayenesi bittikten sonra şahsın çocuğuna bakacağını söyleyince sırasını beklemeden çocuğunu muayene ettirmek isteyen adam kadın doktora tehditler savurdu.

"KAFASINA SIKACAKSIN BUNLARIN" DİYEREK DOKTORA SALDIRDI

Şahıs iddiaya göre kadın doktora, "Kafasına sıkacaksın" bunların diyerek tekmeyle saldırdı. Bu sırada güvenlikler hızla şahsa müdahale etti.

GÜÇLÜKLE ENGELLENDİ

5 güvenlik ve bir polis memuru şahsı etkisiz hale getirmek için uzun süre mücadele etti. Ellerinden kelepçelenen şahıs, güçlükle engellendi.

"O DOKTORU ÖLDÜRECEĞİM"

Şahıs tehditlere devam ederek, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırdı.

O ANLAR KAMERADA

O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde 5 güvenlik ve bir polis memuru şahsı engellemeye çalışıyor. Kelepçelenen şahıs hastaneyi birbirine katıyor. Bu sırada şahıs, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

kemal:

DOKTORA EL KALDIRAN KOLLAR KIRILMALIDIR . . . BİR DOKTORUN NASIL YETİŞTİĞİNİ BİLMEYEN ODUNLAR BİR ŞEKİLDE DÜZELTİLMELİ ARTIK BU EN AĞIR CEZAMI OLUR YOKSA BAŞKA BİR ŞEKLİMİ VAR O BULUNMALIDIR.

26
2
yanıtYanıtla
NERDE BU DEVLET:

NE ZAMAN ONLEM ALACAKLAR ACABA

24
2
yanıtYanıtla
C.CErtuğ:

yaa olamaz 2 kişi bunu tasvip ediyor, pes be pes, lim bu hain?

yanıt1
yanıt0
Mehmet T:

Al sana bir vaka daha bir dakika once baska bir doktora saldirildigi haberi okudum simdide bu. Demistim bizim ulkede odun bitmez.

24
1
yanıtYanıtla
Bak Hele:

(Tunç06) Ne demek sıra beklemiyorsan özele git. Ben çalışıyorum asgari ücretle, o çalışıyor asgari ücretle yani cebimize giren paraya rağmen devlet benim brüt maaşımdan sgk adı altında parayı kesiyorsa o doktorda benim vergilerimle maaşını alıyorsa tabiri caizse EŞŞEK gibi bakacak bana. O adamın derdi sıra filan beklemek değil ben size söyleyeyim benim 2 kez başıma geldi sıra bana geldiğinde bu ilaç pazarlayan dallamalar var mesai saatleri içerisinde doktorun yanına girip yarım saat bizim ilacımızı sat diyorlar. Şimdi ben o içeri giren dallamaya mı kızayım doktora mı? Ben doktora kızarım arkadaş bu devlet sana o koltuğu odayı yetkiyi verdiyse mesai saatlerinden sonra gel deyip çıkarsaydı adamı. Ama yapmaz öyle bişey çünkü dışarıdaki hastanın sesi çıkmıyor, doktor dinleniyor sıra senin, keyiflerini bekliyorsun, sonra doktor serviste hastam var deyip çıkıp gidiyor. Şimdi bu doktora bişey dersen tersliyor. Dışarıda beklerken sinir küpü olan adam haliyle o adamı dövse haklımı haklı. Hepsini kastetmiyorum ama bazı doktorlar dayağı hakkediyor. Ayrıca doktor kolay yetişmiyor diyenlere cevabım şu parasını alıyor mu doktor 10-15 bin TL? Alıyor. O zaman işini yapacak. Okuduysa bana okumadı çoluğuna çocuğuna bırakıyor parayı bana değil..

8
17
yanıtYanıtla
recai:

ilac pazarlayanlarin ne isi var mesai saatinde doktorla gercekten bir skandal saglik bakanligi ne is yapar acaba bu sorunlara neden bi el atmiyor

yanıt0
yanıt0
XYZ:

AYIP

yanıt0
yanıt0
denizderin:

kardeş ozaman çekresmini pazarlamacıları sağlıkbakanlığına yollamesai saati içinde satış yapamaz38 senedir hiç karşılaşmadım

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

SON BİR KAÇ GÜNDÜR ARTAN DOKTORLARA YÖNELİK ŞİDDETTEN DOLAYI BENCE BAKANLIKLAR HASTANE VE DOKTORLARI MERCEK ALTINA ALMALI . . . GERÇEKTEN VATANDAŞMI HAKLI DOKTORMU YERİNDE İNCELMELER YAPILMALI . . . . GERÇEKTEN ORTADA MUYENELERİ BAŞTAN SAVMA YAPIP GEÇİŞTİREN DOKTORLAR VARSA DEĞERLENDİRİLMELİ Kİ BU KONUYLA LAKALI ŞAHİT OLDUĞUM BİR DOKTOR YERİNDEN BİLE KALKMADAN ORTOPEDİ MUAYENESİNİ TAMALADI HATTA KAFASINI BILE MASAN KALDIRMADAN HI HI HI 3 HI 1 REÇETE İLE HASTAYI GÖNDERDİ HASSASİYET GEREKTİREN BİR KONU

16
6
yanıtYanıtla
C.C.Ertuğ:

sen vi doktorun , ki açıklammamışsın, kalkmadan muayene ettiğin yazmışsın, yani kalkmayan doktorla bir canavarı bir mi tutuyorsun, yazıklar olsun sana

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title