Haberler

Doktorlar Tıp Balosunda Buluştu

Tıp Haftası'nın son gününde gerçekleşen Tıp Balosu'na katılan doktorlar ve Tıp Fakültesi öğrencileri adeta şıklık yarışına girdi.

Tıp Haftası'nın son gününde gerçekleşen Tıp Balosu'na katılan doktorlar ve Tıp Fakültesi öğrencileri adeta şıklık yarışına girdi. Geceye katılanlar giyimleriyle birbirleriyle yarıştı

Kocaeli Tabip Odası, 14 Mart'ta başlayan Tıp Haftası etkinliklerini dün gece gerçekleştirilen Tıp Balosu ile sona erdirdi. Tıp Balosu'na 300'ün üzerinde doktor ve tıp öğrencisi katıldı. Gecede konuşan Tabip Odası Başkanı Cüneyd Özkürkçügil, "Öncülüğümüzün beyazlığına leke sürdürmemeliyiz" diyerek Tıp Bayramı'nın belki de en anlamlı mesajını verdi.

Doktorların bir araya geldiği Tıp Balosu'na Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, TMMOB İKK Sekreteri Nedim Kara, KYÖD Başkanı Hakan Tanta, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile davetliler katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen gecede bir konuşma yapan Özkürkçügil, doktorların ümitlerini kaybetmemelerini istediğini söyledi.

Vatandaşların sağlığı için verdikleri özveri ve çabayı sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyen Özkürkçügil, "Biz görevimizi yaptık. Vatandaşları uyardık. Umarım vatandaşlar için en iyisi olur, umarım vatandaşlarımız bu kötü ortamdan daha fazla etkilenmez ve zararlı çıkmaz" açıklamalarını yaptı. Dans müziği ile gecenin açılışını Cüneyd Özkürkçügil ile eşi Avukat Meral Özkürkçügil yaptı. Adeta şıklık yarışının yapıldığı gecede doyasıya eğlenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title