Haberler

Doktorlar, Candan Erçetin'i Yuhalayıp Salonu Terk Etti

Güncelleme:

20. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde Türkiye'nin 81 ilinden gelen doktorlara konser veren ünlü şarkıcı Candan Erçetin, yaptığı uyarı sonrası salondaki doktorlar tarafından yuhalandı.

Candan Erçetin, sahneye çıktığı tıp kongresinde, doktorların cep telefonuyla görüntü almasını "Telif hakkı var, çekemezsiniz. Güvenlik iş başına" diyerek engelletti. Şoke olan yüzlerce doktor, 'Yuh!' çekerek salonu terk etti.

Olay, 13 Ekim Cumartesi gecesi Antalya'da yaşandı. Türkiye'nin 81 ilinden gelen doktorlar, 20. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde buluştu. Gün boyu süren toplantıların ardından akşam 3 bin katılımcı, heyecanla Candan Erçetin konserine koştu. Alkışlarla başlayan gece, ilerleyen saatlerde büyük hayal kırıklığıyla noktalandı. Candan Erçetin, saat 23:00 civarı cep telefonuyla fotoğrafını ve videosunu çeken doktorları "Bu telif haklarına tabi, çekmeyin" diye uyardı. Salon bir anda buz kesti, pist boşaldı.

"HEPİNİZ MEDENİ İNSANLARSINIZ"

Candan Erçetin ardından daha sert bir ikazda bulunup "Hepiniz medeni insanlarsınız, görüntü çekmeyin. Güvenlik devreye girsin" dedi.

YUHALAYIP SALONU TERK ETTİLER

İşte bu sözün ardından salondan 'Yuh!' sesleri yükseldi, yüzlerce doktor salonu terk etti.

YORUMLARI SİLDİ

Candan Erçetin, amaçları sadece sosyal medyada paylaşım yapmak olan doktor hayranlarını üzdü. Kongre sonrası yağan eleştiri mesajları karşısında sosyal medyadaki yorumları sildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Candan Erçetin Cep Telefonu Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (282)

Ferhat:

Candan erçetin dediğiniz kadın kockoca galatasaray üniversitesinde ders veren bir kadın , nezaketin , çağdaşlığın son düzeyinde bir akademisyen , müzisyen . Doktorlar okumuş adamsınız da neden okumuş insana saygı göstermessiniz anlamak güç . Kadın posta koymak zorunda kalmış çünkü laftan anlamamışsınız.

30
54
yanıtYanıtla
öfkeli:

ek olarak candan erçetim msg başkanı ve tepsiki normal

yanıt10
yanıt23
Mustafa Kırkağaç:

Çok ayıp etmiş. Candan Erçetin hanım doktorlar iyi yapmış.

66
12
yanıtYanıtla
Mustafa kırkbirağaç:

Yok yav!!! Hele helee

yanıt0
yanıt5
adem:

tebrik ediyorum. sanatçı doğru olanı yapmış. doktor da bunu yaparsa artık

16
57
yanıtYanıtla
Ferhat:

Candan Erçetin hiç istifini bozmaz , bunlar kim yahu . Koskoca saygın bir kadını yuhalamak nedir . Hepinizi toplasak bir candan Erçetin eder misiniz ?Yıllarını vermiş kadın sanata ,Kızmış kadın ciddiyetsizliğe

13
59
yanıtYanıtla
..:

Bu insanlarda toplum sağlığına yıllarını vermişler.hepimiz konserlerde video çekmek istiyoruz.istememis olmasını anlarım ancak her zaman için önemli olan üsluptur.guvenligin devreye girmesini gerektiren neyi haklı gördünüz ben onu anlayamadim

yanıt14
yanıt1
Ferhat:

Yuhalayıp gidenlere diyorum yoksa ne değerli doktorlar var . Kardeşim çekmeyin demiş işte , candan Erçetin keskin çıkışlarıyla bilinir . Ciddi bir kişilik , onun için kızmış .

yanıt0
yanıt10
Selim:

Cozum cok basit. Bir daha hicbir kongreye cagirilmasin, oda telif hakkiyla idare etsin artik.

69
1
yanıtYanıtla
Xoktorlar:

Hem beleş dinleyeceksin hem de önemli bir sanatçıyi yuhliyacaksın. para verip konsere gitmezler, bunlar böyle işte.. (2xa÷b=ax)

18
52
yanıtYanıtla
Tüm 282 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title