Haberler

Doktorlar Aynı Fikirde Değil

Jessıca Sımpson, Estetik Yaptırmadığını Söylüyor Ama Doktorlar Onunla Aynı Fikirde Değil.

JESSICA SIMPSON, ESTETİK YAPTIRMADIĞINI SÖYLÜYOR AMA DOKTORLAR ONUNLA AYNI FİKİRDE DEĞİL.

İşte yıldızın estetik yaptırdığını iddia eden uzmanların görüşleri. Jessica Simpson'ın güzelliğini kimse inkár etmese de, estetik cerrahlar yıldızın bazı kusurlarını düzeltmek için bıçak altına yattığını iddia ediyor. Jessica'nın menajeri bu iddiaları sürekli yalanlıyor ancak estetik cerrahları yıldızın estetik ameliyat geçirdiği konusunda ısrarcılar. New York'lu ünlü cerrahlar, Jessica Simpson'ın son fotoğraflarını inceleyip, ameliyat masasında ne gibi düzeltmeler yapıldığını saptamaya çalıştılar.

GÖZLER

Estetik cerrah Geoffrey W. Tobias'a göre yıldızın üst göz kapakları yukarıya kaldırılmış.

BURUN

Bir diğer estetik cerrah Zachary Gerut'a göre, Jesica'nın burnu eskisinden biraz daha dar. Gerut, yıldızın burnunun şeklini değiştirmeden biraz daralttığını iddia ediyor.

YANAKLAR

Doktor Tobias, elma yanakların kadını genç ve güzel gösterdiği kanısında. Cerrah, yıldızın kalçalarından alınan yağların yanaklarına enjekte edilmiş olabileceğini ileri sürüyor.

DUDAKLAR

Jessica Simpson, bir röportajında 'Dudaklarıma şu Restylane maddesini uygulattırdım ama dudaklarım çok şükür eski haline döndü' demişti. Doktor Tobias, aynı kanıda değil. Jessica Simpson'un üst dudağının Collagen ya da Restylane'in etkisiyle eskisinden daha dolgun göründüğünü ileri sürüyor.

ÇENE

Doktor Gerut, yıldızın çenesinde küçük çizgilerin fark edildiğini söylüyor. Gerut'a göre bu çizgiler botoks sonucu ortaya çıkmış.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title