Haberler

Doktora Bıçaklı Tehdit İddiası

Eskişehir'de Bir Doktor, Hastanede Gezinmemesi Hususunda Uyardığı Bir Hastanın Kendisini Bıçak Çekerek Tehdit Ettiğini İddia Etti.

Eskişehir'de bir doktor, hastanede gezinmemesi hususunda uyardığı bir hastanın kendisini bıçak çekerek tehdit ettiğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, polise şikayette bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi'nde görevli doktor Özgen K, serviste hasta olarak yatan S.Ç.'ye (19), koridorda gezinmemesini söylediğini belirterek, "Bir süre sonra pansuman yapmak için yine servise çıktığımda, kendisini bir kez daha gezinirken gördüm ve uyardım. Bunun üzerine bana bıçak çekip, tehdit ederek hakarette bulundu" dedi.

Polisin ifadesine başvurduğu S.Ç. ise, ertesi gün ameliyat olacağı için sıkıldığını ve bu sebeple gezindiğini ifade ederek, "Beni uyardı, karşılık vermedim. Doktorun sinirli bir yapısı olduğunu öğrenince, 'hastalarla ilgilenmiyorsa, gitsin çaycılık yapsın' dedim. Bu sözlerimi duyunca, yanıma gelip elini bana doğru uzattı. Korkup cebimdeki bıçağı çıkarttım" diye konuştu.

Olayla alakalı soruşturmaya devam ediliyor.

(OÖ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title