Haberler

Doktor Arzuman: 'Appiah'a Bazı Tetkikler Yapıldı'

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Piyer Arzuman, Ganalı Futbolcu Stephen Appiah'a Bacak Damarlarında Tıkanıklık Olduğu Şüphesi ile Bazı Tetkikler Yapıldığını Bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Piyer Arzuman, Ganalı futbolcu Stephen Appiah'a bacak damarlarında tıkanıklık olduğu şüphesi ile bazı tetkikler yapıldığını bildirdi.

Arzuman, sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Appiah'ın bacaklarındaki derin toplardamar sisteminde oluşan tıkanıklık ihtimali sebebiyle bazı tetkikler yapılmasına karar verdiklerini ifade ederek, ''Şu aşamada oyuncumuzun tomografisi, sintigrafi, ekokardiyografileri çekildi ve kan tetkikleri yapıldı. Futbolcumuzun bu tetkiklerin sonucuna göre belirli bir dönem tedavi görecek olması ihtimali yüksektir. Ancak tüm sonuçları ve yapılacak bazı diğer testlerin değerlerini görmeden hastalığı hakkında herhangi bir açıklamada bulunmak ya da tedavi süresi hakkında tahmin yürütmek son derece yanlış olacaktır'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title