Haberler

Doğuştan Fenerli’nin Üçüncü Kitabı Yolda

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye Saymanlığı Şeflerinden Emekli Kumrulu Fahrettin Akıcı 3. kitabını çıkardı. 1953 doğumlu olan Fahrettin Akıcı koyu bir Fenerbahçeli. İlk yazdığı "Spor Totu ve Formülleri" adında yazdığı kitap sayesinde çok

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye Saymanlığı Emekli Müdürlerinden Kumrulu Fahrettin Akıcı 3. kitabını çıkardı. 1953 doğumlu olan Fahrettin Akıcı koyu bir Fenerbahçeli. İlk yazdığı “Spor Totu ve Formülleri” adında yazdığı kitap sayesinde çok sayıda insanın spor totudan zengin olduğunu söyleyen Fahrettin Akıcı, Fenerbahçe Cumhuriyeti adındaki ikinci kitabında, bir Fenerbahçeli olarak sporun tarihini ve Türkiye’de Fenerbahçe’nin Spordaki yerini belirttiğini ifade etti.

Üçüncü kitabı ise yeni yayınlanacak “Şurdan Buradan” adını taşıdığını ve içinde 65 konunun yer aldığını söyledi. Türkiye’de olan biten bir çok konuya yer verdiğini ifade eden Fahrettin Akıcı, kitabın bir bölümünü Kumru’ya ayırdığını belirtti.

Kendisinin doğuştan Fenerbahçeli olduğunu ifade eden Akıcı 2002 yılında Kumru’da Kumru Fenerbahçeliler Derneği kurduğunu ve bir süre derneğin başkanlığını yaptığını belirtti.

Bekir AKKAYA/KUMRU

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title