Haberler

Doğuş: Çocuğa Zarar Veren Birini Görürsem Döverim

Güncelleme:

Magazin gündemini 360'da ekranlara taşıyan 'Elifnağme' programına konuk olan Doğuş, özel hayatı ve müzik çalışmaları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 19 yıldır müzik camiasında olduğunu ve herkesin rütbesini bilmesi gerektiğini söyleyen Doğuş, çok yakında baba olacağını belirterek; çocukluğunda yaşadıklarını ancak çocukları doğduğunda unutabileceğini söyledi.

"ERKEN KALKIP DİNİ İNANÇLARIMI YERİNE GETİRİRİM"

Hafta içi her sabah 08.30'da yayınlanan Elifnağme programında, Elif Güvendik ve Tayyar Işıksaçan'ın sorularını yanıtlayan Doğuş şu açıklamalarda bulundu: "Sabah erken kalkıp dini inançlarımı mutlaka yerine getiririm. Dinleyiciye saygım sonsuz ancak 19 yıldır müzik camiasındayım ve herkes rütbesini bilecek".

"ANGELİNA JOLİE İLE DÜNYAYI DOLAŞACAKTIK"

UNICEF kapsamında bir projede yer alacağını ancak sinirle verdiği demeçten dolayı bu projenin iptal olduğunu belirten Doğuş "Ben de insanım yaşananlar karşısında bazen kendimi tutamıyorum. Mesela bazı demeçlerimden dolayı bir çok konserim iptal oldu. Angelina Jolie ile gerçekleştireceğim UNICEF projesi de bunlardan biriydi. Kadına ve çocuklara şiddet uygulayanların haberlerini duyunca dayanamıyorum. Ağzıma ne gelirse söylüyorum. Eğer biri bunu benim gözümün önünde yaparsa hiç acımam döverim" dedi.

"ASLANLAR GİBİ OKUMUŞ"

Tarkan'ın son albümü için de konuşan sanatçı "Aslanlar gibi okumuş. Zaten çok vefalı bir adamdır. Zor günlerimde beni arayıp destek vermesini hiç unutamam" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Angelina Jolie Doğuş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

KaraUzman:

Döverim derken dayak yeme de. Elbet çocuğa haksızlık yapan kimse cezalandırılmalı. . şikayet edilmeli. Herkes kendi adaletini kurmaya kalkar, kavga-dövüş olursa. . . . terör şiddetlenir

2
1
yanıtYanıtla
BOZKURT:

her haltı yemiş şimdi kalkmış akıl dağıtıyor bu ülkede akıl verecek en son kişilersiniz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title