Haberler

Doğumunun 100. Yıl Dönümünde Lider Türkiye İçin Alparslan Türkeş Vizyonu' Paneli

ANKARA (İHA) – Ankara'da 'Doğumunun 100. Yıl Dönümünde Lider Türkiye İçin Alparslan Türkeş Vizyonu' konulu panel düzenlendi.

Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV) tarafından hazırlanan 'Doğumunun 100. Yıl Dönümünde Lider Türkiye İçin Alparslan Türkeş Vizyonu' konulu panel Wyndham Ankara Oteli'nde düzenlendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın ise panelin başkanlığını yaptı.

Yalçın, Merhum Alparslan Türkeş'in 100.yaşı dolayısıyla yeniden andıklarını ve Türk siyasi hayatında çok değerli ve karizmatik bir şahsiyet olan Alparslan Türkeş'i panelistlerin 1-1,5 saatlik zaman içerisinde değerlendirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Panele konuşmacı olarak TASAV Başkanı İsmail Faruk Aksu, Hacettepe Üniversitesi'nden Prof.Dr Yonca Anzerlioğlu, Hitit Üniversitesi'nden Prof. Dr.Hilmi Demir, Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ali Güler katıldı.

Doğumunun 100. yıl dönümü anısına hazırlanan panelde, Türkeş'in Türkiye için çizdiği vizyonun daha fazla anlaşılmasına katkı sağlamak amaçlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hacettepe Üniversitesi Alparslan Türkeş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title