Haberler

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta ilk bebeğini kucağına alan oyuncu Müge Boz, YouTube kanalından doğum videosunu paylaştı. Sezaryen doğum yapan ve ameliyathaneye eşi alınmadığı için yalnız kalan oyuncu, yaşadığı sıkıntıları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz Haziran ayında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz, bir hafta önce ilk bebeği Vina'yı kucağına aldı. Hamileliği boyunca yaşadıklarını YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşan Boz, doğum yaşadıklarını da bir video ile anlattı.

"HİÇ TANIMADIĞIM BİR ACIYLA UYANDIM"

Aylarca normal doğum yapmak için gerekli her şeyi yapan Müge Boz, yayınladığı videoda doğum acısıyla uyandığı o anları şöyle anlattı: "Ben bir anda hayatımda daha önce tanımadığım bir acı ile uyandım. Acı da değil de, sanki içimde bir lastik kopmuş gibi... Oldukça sakin bir şekilde Caner'i uyandırdım. 'Bebeğim sanırım hastaneye gitmemiz gerekiyor' dedim."

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

"BEBEĞİN KALP ATIŞLARI DÜŞÜYOR, RİSK ALAMAYACAĞIM"

"Caner'in tüm ısrarlarına rağmen doğum çantamı hazırlamamıştım. Hemen onları halledip hastaneye gittik. Bebeğin kalp atışlarını ölçen bir alet vardı. Onu takacakları zaman 'Neden takıyorlar şimdi, ne gerek var' dedim. sonra doktorum 'Sanırım burada bir problem var' dedi. Kendime göre çok iyi performans gösteriyordum. Doktor 'Kalp atışları düşüyor, ben risk alamayacağım. su geldikten sonra 8 saat içinde doğum olması gerekiyor, biz o süreyi geçtik. Riskli bir duruma dönebilir, sezaryene dönüyoruz' dedi."

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

"ZORLA ÖNLÜĞÜ DE GİYDİM"

O an inanılmaz derecede bir kabulleniş yaşadım. 8-9 saat deliler gibi uğraştım. O acıya dayanabilmem derken, normal doğum olmadı. O zaman bir an önce olsun ki, bu acıdan kurtulayım dedim. İnanılmaz bir panik oldum. İçeride bir problem olmuş olabileceğini düşündüm. Caner inanılmaz şaşkındı. Doktor doğumu epidural (Bölgesel uyuşturma) yaparız ve Caner doğuma girebilir dedi. Sonra bir hasta bakıcı geldi ve bana önlük giydirecekti. Benim en istemediğim şey, o önlükle doğum yapmaktı. İtiraz ettim. 'Giymeniz gerekiyor çünkü ameliyathaneye gidiyoruz' dedi. Zorla o önlüğü de giydim."

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

"Doktor Caner'e 'seni aşağıda giydireceğiz' dedi. Kapıdan beni uğurladılar. En son Caner'i gördüm. Kapı kapandı. Hemşireler 'Eşi de girecek doğuma' dediler. Anestezist 'Hayır, genel anesteziye döndüm' dedi. Caner içeri gelecek diye ayrıldık ve ben içeride öğreniyorum ki; giremiyor. 'Müge bu dakikadan sonra artık gerçekten tek başınasın' dedim. aklıma gelen ilk şey Vina ile konuşmak oldu. Vina'ya 'Bebeğim şu anda doğuma giriyoruz ama baban yanında olamayacak. Seni doktorlar ve hemşireler karşılayacak. Lütfen korkma.' dedim. Doktoruma 'Lütfen konuştuklarımızı unutma. Vina olabilecek en hızlı şekilde babasının yanına gitsin. Yapılacak bütün tetkikler o Caner'in kucağındayken yapılsın' dedim. Ondan sonrası yok..."

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

"DOĞUM BANA HİÇBİR ŞEYİ KONTROL EDİLMEYECEĞİNİ ÖĞRETTİ"

"Kendime geldiğimde, onu kucağıma aldığımda Caner'in bakışları... Gerçekten tarif edilemez bir duyguymuş. Vina'nın cinsiyetini öğrendiğim anı bile hatırlamıyorum. Genel olarak bu doğum bana hiçbir şeyi kontrol edilemeyeceğini öğretti."

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

Doğum hikayesini anlatan oyuncu Müge Boz, gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Boz Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (39)

AD:

Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz gerçekten. bende iki doğum yaptım ikisinde de tek başınaydım hiç tek başımayım diye ağlamadım tuhaf. . bu hayatta hiç sıkıntı çekmemişsiniz insanlar nelerle uğraşıyor. ben hala tek başınayım 2 çocuğumla tek başına mücadele ediyorum gıkım çıkmıyor

112
6
yanıtYanıtla
İyikidoğurdunMüge:

kendisini dünyada ilk doğurganlık özelliğine sahip kadın zannediyor galiba. .

yanıt69
yanıt6
SOY:

Senin hayat ta bazı zorlukların üstesinden gelebilmen herkesin gelebileçeği anlamına gelmiyor. Onlar için böyle zor bir an olmuş, başkası için hiç büyütülecek bir olay olmayabilir. Empatiden yoksun olmamak biraz karşı tarafın bizim gibi olamayaçağını düşünerek yorum yapsak herşey daha yerinde olacak.

yanıt11
yanıt54
Deli mi ne?:

Görende tarlada toprağı avuçlayarak tek başına doğurdu sanır :)

87
4
yanıtYanıtla
AD:

Aşırı güldüm gerçekten :))))

yanıt5
yanıt0
xx:

helal olsun size ne güzel anlatmışşınız

yanıt2
yanıt0
BEN:

VAHH VAHHH NE ÜZÜCÜ ŞAKAMISINIZ SİZ GERÇEKTEN BUNLARIN BAŞKA DERDİ YOK

37
0
yanıtYanıtla
Ha:

Sanki bir tek siz dogurdunuz Yeter artik kina geldi reziller

35
1
yanıtYanıtla
txx:

önce yazmayı öğren . kına değil çok bilmiş .

yanıt0
yanıt2
Hakan:

Sanki dünyada ilk ve tek doğum yapan buymuş gibi :D

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title