Haberler

Doğum Gününü 2'nci Kez Hastanede Geçiren Liseli Emre'ye Videolu 300 Kutlama Mesajı Kampanyası

Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'nde 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç olan lise öğrencisi 19 yaşına giren Ahmet Emre Çavuş, doğum gününü ikinci kez hastanede kutlamak zorunda kaldı.

Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'nde 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç olan lise öğrencisi 19 yaşına giren Ahmet Emre Çavuş, doğum gününü ikinci kez hastanede kutlamak zorunda kaldı. Sosyal medyada başlatılan kampanyaya katılan aralarında politikacı, sanatçıların da bulunduğu çok sayıda isim Ahmet Emre'ye kısa sürede 300'den fazla videolu kutlama mesajı gönderdi.

Magandanın tabancasından çıkan kurşunlun ensesine isabet etmesi sonucu ağır yaralanarak omuriliği zedelenen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 7 ay yoğun bakımda kalan, o tarihte 17 yaşında olan koyu Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş'un göğüsten aşağısı felç oldu. Ailesinin giderlerini karşılamakta zorlandığı oldukça pahalı fizik tedaviye her geçen gün biraz daha olumlu tepki veren Ahmet Emre Çavuş'u bugüne kadar çok sayıda politikacının yanı sıra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan 'Çalgı Çengi İkimiz' filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, 'Kardeş Payı' dizisinin oyuncuları Cemil Şahin, Ayhan Taş ve Alper Kadayıfçı'ya kadar çok sayıda isim bizzat ziyaret ederek moral açısından destek verdi.

Oğlunun başından ayrılamadığı için işinden de olan anne Zeynep Çavuş ile işleri büyük ölçüde aksayan yerel gazetenin imtiyaz sahibi baba Bülent Çavuş'a destek amacıyla destek gecesi de düzenlenirken, liseli öğrenci Ahmet Emre Çavuş, bugün 19 yaşına ikinci kez hastane yatağında girdi. Birkaç gün önce aileyi ve liseli genci sevenlerin sosyal medyada başlattığı kampanyaya her kesimden destek verdi, bu mutlu gününde yanına gidemedikleri Ahmet Emre Çavuş'a videolu doğum günü mesajını iletti. Aralarında CHP milletvekili Muharrem İnce, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, oyuncular; Murat Cemcir, Ahmet Kural, Ayhan Taş, Ahmet Kadayıfçı'nın da bulunduğu çeşitli tanınmış isimlerden liseli gencin mahalle arkadaşlarına, İstanbul dışındaki tanıdıklarına kadar 300'den fazla kişi Ahmet Emre Çavuş'a duygularını dile getirdikleri kısa videoları göndererek doğum gününü kutlaması aileye büyük moral oldu.

Baba Bülent Çavuş oğluna tek tek izlettiği bu mesajlar ile büyük moral bulduklarını ifade ederek teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Cemcir Ahmet Kural Sultangazi Ahmet Emre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title