Haberler

Doğubayazıtspor'dan Başkan Arslana Plaket

Güncelleme:

Doğubayazıtspor Kulübü Başkanı Ve Yöneticileri Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı Makamında Ziyaret Ederek Kulüplerine Verdikleri Destekten Dolayı Plaket Verdiler.

Doğubayazıtspor Kulübü yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Arslan, bu sezon BAL liginde mücadele edecek kulübün sorunlarını dinledi. Bölgesel Amatör Ligde Ağrı'yı temsil edecekleri için çok mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Rıza Sorak, birçok sorunla mücadele ettiklerini ifade etti.

Maddi konularda destek aradıklarını vurgulayan Başkan Sorak "Bölgesel ligde Ağrı'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ekibimize biraz destek verilmesi halinde bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Başkanımız kulübümüze ve tüm amatör kulüplere sürekli destek oluyor. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a desteklerinden dolayı minnettarız" dedi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar sürekli Amatör Spor Kulüplerinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu desteğin devam edeceğini söyledi. Doğubayazıtspor'un bölgesel ligde Ağrı'yı en iyi şekilde temsil edeceğini dile getiren Başkan Arslan "İlimizin takımı olan Doğubayazıtspor'u en iyi şekilde destekleyeceğiz. Sporcu kökenli bir başkan olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Hasan Arslan'a plaket veren Doğubayazıtspor Kulübü Başkanı Rıza Sorak, Kulüp Yöneticileri Selahattin Kaçuru ve Şeref Yardımcı, başarı sözü vererek makamdan ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title