Haberler

Doğubayazıt'ta Z-Kütüphane Açıldı

Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt ilçesinde Karabulak Yatılı Bölge Ortaokulunda zenginleştirilmiş kütüphane olan Z-Kütüphane açıldı.

Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt ilçesinde Karabulak Yatılı Bölge Ortaokulunda zenginleştirilmiş kütüphane olan Z-Kütüphane açıldı.

Vali Işın, açılışta yaptığı konuşmada, Ağrı genelinde okulların bünyesinde kütüphaneler açmaya devam ettiklerini söyledi.

Yeri müsait olan tüm okullara kütüphane yaptıklarını belirten Işın, "Yeri müsait olmayan okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için ise il ve ilçe merkezlerinde kütüphaneler yapıyoruz. Aynı zamanda Karabulak köyümüze de inşallah bu sene gençlik merkezi yapıyoruz." dedi.

Zenginleştirilmiş kütüphanenin çok faydalı olacağını dile getiren Işın, şöyle konuştu:

"Çocuklar, biz sizleri çok seviyoruz. Lütfen öğretmenlerimizin dediklerini yapalım, derslerimizi çalışalım. Biz geleceğimizi bu günlerde inşa edeceğiz. Sizler burada iyi eğitim alacaksınız, öyle ümit ediyoruz. Okulunuz, imkanlarınız her şey çok güzel."

Açılışın ardından Vali Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Müftüsü İbrahim Gemici, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı ile birlikte okul bünyesinde yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title