Haberler

Doğubayazıt'ta Polis Müdahalesi

Polis, Taş ve Sapolarla Saldıran Göstericilere Tazyikli Su ve Biber Gazıyla Müdahale Etti.

AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde BTP Van Milletvekili Özdal Üçer'in operasyonların durdurulması için yaptığı basın açıklaması sonrası olaylar çıktı. Polis, taş ve sapolarla saldıran göstericilere tazyikli su ve biber gazıyla müdühale etti.

Bugün (11 Temmuz) saat 10.00 sıralarında Büyük Ağrı Caddesi üzerindeki BDP İlçe binasına gelen Milletvekili Özdal Üçer, toplanan yaklaşık 500 kişilik grupla birlikte basın açıklaması yaptı. Üçer, Türk Silahlı Kuvvetleri'den başlattığı operasyonları biran evvel durdurmasını istedi. Genel Kurbay Başkanı İlker Başbuğ ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Özden'in konuşması sonrası fanatik bir grup çevrede güvenlik önlemi alan Polise teş ve sopalarla saldırdı. Polis göstericileri dağıtmak üzere tazyikli su ve bibergazı kullandı. Ara sokaklara kaçan göstericiler, ilçe merkezindeki bazı banka ve işyerine saldırdı. Olaylar Büyük Ağrı ve ara sokaklarda devam ediyor.

Doğubayazıt - AĞRI - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title