Haberler

Doğubayazıt'ta Çıkan Yangında Tezekler Küle Döndü

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, 2 aileye ait tezeklerin bulunduğu alanda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 2 aileye ait tezeklerin bulunduğu alanda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, yangın, gece saat 02.00 sıralarında Doğubayazıt ilçesine bağlı Gültepe köyünde bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. 2 aileye ait 3 kamyon tezek olduğu belirtilen alanda çıkan yangın köyde paniğe neden oldu. Köylülerin ihbarı üzerine köye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık olarak bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında tezeklerin büyük bir bölümü küle döndü. İtfaiye ekipleri yangının çevrede bulunan evlere ve tezeklere sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Yangında köyün üzerini duman kaplarken, köylüler sabaha kadar uyumadı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğubeyazıt Gültepe Ağrı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title