Haberler
Güncelleme:

Doğu Türkistanlı Uygur Türkleri, 2019'da kendilerine destek veren Mesut Özil'e imza töreni öncesi teşekkür etti

Fenerbahçe'yle 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil, imza töreninin düzenlendiği tesise geldiği sırada Doğu Türkistanlı Uygur Türklerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldız futbolcunun önünü kesen Uygur Türkleri, 2019'da uğradıkları zulme karşı kendilerine verdiği destekten dolayı Özil'e teşekkür etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

ALLAH BÜYÜKTÜR:

Yaşa varol Mesut. Allah Doğu Türkistan ve dünyanın heryerindeki mazlumları ahirzaman fitnelerinden ve fitnecilerinden korusun inşaallah.

51
4
yanıtYanıtla
Samet:

Bir Galatasaray lı olarak inşallah Başarılı bir oyuncu olur. O kadar başarılı olsun ki diğer takımlar mesut yüzünden kalitesini artırmak zorunda kalsın. Yaşasın UltrAslan 41

52
3
yanıtYanıtla
Gölge:

Her takımın oyuncuları başarılı olsun. Sahada dostluk içinde, sportmence, kıran kırana mücadeleler görelim. Kavgadan, zevk alınamayan oyunlardan sıkıldı millet.

yanıt12
yanıt1
Malkocoglu:

Aynen öyle Kardesim insallah..

yanıt0
yanıt0
Adil:

Slm mesut..bir GS li olarak hoş geldin fenere gardaş... inşallah Çok başarılı olursun...

33
8
yanıtYanıtla
FB34:

Keşke hepimiz senin gibi olsak Adil gardaş

yanıt0
yanıt0
FATİH:

Parası olan Türk birliğini kurar..

23
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

insallah bu sene kiran kirana fair play statüsünde maclatr görürüz , mesut sende hos geldin vatanina kim ne derse desin Adamin dibisin, uygur Türklerimize kucak actigin ve destekledigin icinde bi okadar seviliyorsun yolun acik olsun.

8
0
yanıtYanıtla
MENFAAT:

Filistin, Uygur Türkü, modası geçti. Şimdi Azerbaycan türkü çok moda.

1
6
yanıtYanıtla
Canmen:

. . . acinin modasimi olur. . . Vicdansiz. . . ?!?

yanıt0
yanıt0
HOŞ GELDİN MESUT ABİ:

FB liyim belki çok duygusalım ama gerçekten Fanatik olmayan GS lı BJK lı arkadaşlarım benden daha duygusal ve benim FB li olmama rağmen bilmedeğim birçok laf ettiler, birini paylaşmak istiyorum. Rıdvan Aimanya, İspanya, İngiltere gbi bir milli takımda oynasaydı, Messi yi bugün onunlaa kıyaslarlardı, Mesut Alman milli takımında oynadığından üstüne koydu, kişiliği ilede büyüdü. Türkiyede günlük başarılarla manşet olan pekçok oyuncunun Milli Takım üzerinden eleştirmesi cehalettir, işte gerçek olay bu. . .

5
1
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

UYGUR olunca müslümansınız ama MEVALİSsiniz. Asıl MÜSLÜMAN olmak için ARAP olmak lazım örneğin FİLİSTİNLİ veya SURİYELİ o zaman ilgilenirler sizle. Şimdi var mı size bakan? YOK. Neden acaba? EY İSRAİL derken neden acaba EY ÇİN diyen yok?

4
1
yanıtYanıtla
ADİLOVİÇ:

bjkli ve cimbomluların güzel yorumlarını görüp tebessüm etmek. Holiganca değil de dostça , kardeşçe rakip oldugumuz sürece her şey çok güzel gidiyor. . .

3
0
yanıtYanıtla
GALATASARAY TARAFTARI:

Darısı başınıza, aynı yorum e temennileri sizlerden de bekliyoruz.

yanıt1
yanıt0
hasan gursu:

bir Besiktasli olarak yuvana ligimize hos geldin cani gonulden basarilarini dilerim seni seviyoruz. (insallah Besiktasi hicbirzaman yenemezsiniz)

1
0
yanıtYanıtla
fenerly:

üstteki yorumunda ötürü teşekkürler (umarım parantez içindeki yazdıgın yazı için yanılırsın dostum :)

yanıt0
yanıt0
Türkistan:

UYGUR Devleti er geç bağımsız olacak ve çin seddine dayanacaktır. . Çin''in, bu gidişle en fazla 25-0 yıl ömrü olur. . Sovyet Rusya gibi dağılacaktır. . Belki bunu görmeye ömrümüz yetmez ama bizden sonraki nesil görecektir. . Atatürk''ün dediği gibi, ''Türk birliğini görüyorum; ona inanıyorum''

1
0
yanıtYanıtla
BABAREİS:

Burak efendi MESUTA laf edeceğine onu örnek al bak Adam uygur Türklerine sahip çıkıp Katil Çinin yaptığı katliamları kamuoyuna duyuruyor sen ne yapıyorsun .

1
0
yanıtYanıtla
Uygur:

Bir Uygur eksikti şimdi tam oldu.mülteci cenneti ülkemiz.

0
0
yanıtYanıtla
Celyos:

Bıktık yeter yaaa. Lanet olsun

0
0
yanıtYanıtla
normalmiş, geç de olsa anladım..:

Suriye araplarıyla kardeş olanlar, UYGUR TÜRKLERİ ile ilgilenmiyor. . Cehaletimden olacak, önce yadırgadım. . Sonra TDK sözlüğüne KARDEŞ kelimesini anlamına baktım. . Yadırganacak birşey olmadığını anladım. Çünkü araplarında pek ilgisini çekmeyen bir bir durum UYGUR TÜRKLERİ. . MESUT, özgür insanların yaşadığı bir ülkede doğup büyüdüğü için, konu ilgisini çekmiş olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet arzu:

Mesut abi hos geldin vatanına toprağına ALLAH kazasız belasız yillar nasip etsin abim

0
0
yanıtYanıtla
Türk:

Türk Türk tür uyguru azerisi kazak ı yok hepsi bizimdir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title