Haberler

Doğu'da Öğretmenler Erken İş Başı Yaptı

Doğu'da Öğretmenler Erken İş Başı Yaptı. Yüksekova'da Bir Okulun Öğretmenleri, Okulu Baştan Aşağı Temizledi.

Doğu'da öğretmenler erken iş başı yaptı. Yüksekova'da bir okulun öğretmenleri, okulu baştan aşağı temizledi.

Doğu bölgesinde görev yapan öğretmenler, çocukların kendilerine daha çok ihtiyaçları olduğunu belirterek görev yerlerine erken geldi. Son yapılan Orta Öğrenim Kurumları Sınavı'nda Hakkari genelinde il birincisi çıkaran Yüksekova'daki Hamit Kesici İlköğretim Okulu'nun idareci ve öğretmenleri, çocukların yeni yılda daha da başarılı olabilmeleri için kolları şimdiden sıvadı. Diğer meslektaşları tatil yaparken onlar öğrencilerine daha iyi bir ortamda ders verebilmek için ellerine aldıkları fırçalarla okulu

temizledi. Üç günde okulu baştan aşağı yıkayan öğretmenler, yorgunluklarını kanepelere uzanarak üzerlerinden atmaya çalıştı. Başarı için sadece öğretimin değil aynı zamanda eğitimin de önemine dikkat çeken öğretmenler, öğrencilerin temiz bir ortamda bulunması gerektiğini söyledi.

Öğrenci velilerinin takdirle karşıladıkları çalışmaları severek yaptıklarını anlatan idareci ve öğretmenler, "Öğrencilerimiz çoğu kez bizim yaptıklarımızı örnek alır. Okulun temizliğinde aktif rol aldığımızı gören öğrencilerimizin okulumuzu daha temiz tutmak ve korumak için çalışacaklarına inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Okulları için bu denli özverili ve fedakar davranan öğretmenler, yeni eğitim ve öğretim yılı için her şeyin tamam olduğunu ancak kurdukları kütüphanede kitap sıkıntısı çektiklerini belirtti. Bu konuda bir çağrı yapan öğretmenler, "Okulumuz eğitim öğretime şimdiden hazır. Gelecek yıl içinde başarımıza başarı katacağız. Ancak kütüphanemizin boş raflarını süsleyecek ilköğretim düzeyindeki test kitabı, öykü, roman, şiir, araştırma vs türündeki kitap yardımları bekliyoruz. Kitap konusunda bize ulaşmak isteyen

vatandaşlarımız 0438-3515389 nolu telefonu arayabilir" dedi.

(SY-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title