Haberler

Doğu - Batı Dostluk ve Barış Rallisi Ekibi Sarıgöl'de

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi ekibinin düzenlediği gösteri, renkli görüntülere sahne oldu.

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi ekibinin düzenlediği gösteri, renkli görüntülere sahne oldu.

MHP'li Belediye Başkanı Necati Selçuk'un ev sahipliğini yaptığı Doğu-Batı Dostluk ve Kardeşlik Rallisi, Avşar Mahallesi'nden başladı. Ralliye katılanlar, Karacaali, Kızılçukur, Dadağlı Mahalleleri, Eski Buldan Yolu güzergahını takip ederek Sarıgöl'e giriş yaptı. 260 araç ilçede coşkuyla karşılandı. Rallinin rehberi Ahmet Yeşildağ "Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi 26 ülkeden 530 kişi ve toplam 250 otomobil ve motosikletle yapılmakta. Almanya'dan yola çıkan ralli ekibi çeşitli ülkelerde gösteriler yaptı.Türkiye ayağında ekip İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgeleri'nde gösteriler yaptı. Türkiye'de 48 vilayeti ziyaret ettik. Bunun amacı tanınan yerler değil Anadolu'da tanınmayan yerleri ziyaret ederek turizme katkı sağlamaktır. Son olarak Uşak'ın Ulubey ve Manisa'nın Alaşehir ve Sarıgöl İlçeleri geçildi. Son durağımız Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi olacak" dedi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, rallinin sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verip, bu etkinliğin her yıl tekrarlanacağını söyledi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necati Selçuk Sarıgöl Buldan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title