Haberler

'Doğru Yol Partisi' Atağa Geçti

Demokrat Parti'nin Kurulmasıyla Kendisi Fesheden Ancak Bir Grup Partili Tarafından Tekrar Kurulan Doğru Yol Partisi'ne 150 Kişi Üye Oldu.

-Demokrat Parti'nin kurulmasıyla kendisi fesheden ancak bir grup partili tarafından tekrar kurulan Doğru Yol Partisi'ne aralarında eski bakan ve milletvekilleri, işadamları, akademisyen ve bürokratların da olduğu 150 kişi üye oldu.

ANKARA (ANKA) - Demokrat Parti'nin kurulmasıyla kendisi fesheden ancak bir grup partili tarafından tekrar kurulan Doğru Yol Partisi'ne aralarında eski bakan ve milletvekilleri, işadamları, akademisyen ve bürokratların da olduğu 150 kişi üye oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz, YÖK Başkan Vekili Prof.Dr. Uğur Büget, eski Devlet Bakanı Orhan Kilercioğlu, eski milletvekilleri Mehmet Yalçınkaya ve Fevzi Arıcı, eski Başbakanlık Basın Müşavirlerinden Secaattin Zenginoğlu, Öğretim üyesi ve gazeteci Emre Aygen, eski Tekirdağ Valisi Fethi Aytaç gibi isimlerin de aralarında olduğu 150 kişinin DYP'ye katıldığını bildirdi.

"Parlamento dışında olmamıza rağmen iktidarın tek alternatifi olduğumuzu yakında herkes görecektir" diyen Açıkgöz, DYP'nin DP ve AP misyonundan destek alacağını kaydetti.

Açıkgöz, "22 Temmuz'da yapılan seçimlerde Demokrat Parti'ye zarar vermemek için, 28 Mayıs'ta kurulan Doğru Yol Partisi olarak bütün faaliyetlerimizi ve beyanatlarımızı durdurmuştuk. Geleneksel misyonumuzu canlandırmak için bıraktığımız yerden büyük bir hızla yeniden harekete geçmiş bulunuyoruz" dedi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title