Haberler

Doğru Tercih Başarılı Gelecek Eğitim Çalıştayı'nda Rapor Sunumu Yapıldı

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı, Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ve Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde ilimizde 23-24 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen mesleki yönlendirme, alan dal seçimleri, pandemi sürecinde rehberlik, faaliyetleri, derslerin daha etkin işlenmesi, öğrencilerin, akademik başarılarına artırılması, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerileri, gelecekte yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı "Doğru tercih başarılı gelecek" eğitim çalıştayının sonrasında 10 komisyon kurulmuş ve bu komisyonların çalışmaları rapor haline getirilmiştir. Editör komisyonu tarafından ilgili raporun sunumu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Aziz GÜN ve müdürlüğümüz idarecilerine yapıldı. Özellikle çalıştay raporunda belirtilen tavsiye kararları doğrultusunda okul ve kurumlarımızda yapılacak çalışmaların yol haritasının belirlenmesi amacıyla müdürlüğümüz idarecilerine yapılan sunumda, tüm şubeler yapacakları faaliyetleri not edilerek plan dahilinde sonraki süreçte ise okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelinerek çalıştayın faaliyetleri ve takibinin yapılması kararlaştırıldı. 23-24 Ekim 2021 tarihlerinde yapılan Doğru Tercih Başarılı Gelecek Eğitim Çalıştayı'nda, toplam 220 personel görev almış ve bunlardan 130'u öğretmen olup, diğer 28 personel ise idareci pozisyonunda çalıştaya katkı sağlamışlardı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

milli eğitim bakanlığı Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title