Haberler

Doğaseverlerin Karagöl'de kamp keyfi

Güncelleme:

Beypazarı Karagöl mesire alanı her mevsim güzelliği ile doğaseverleri kendine çekiyor.

Beypazarı Karagöl mesire alanı her mevsim güzelliği ile doğaseverleri kendine çekiyor.

Bölgede cuma günü başlayan kar yağışı ile Karagöl, beyaza büründü.

Karagöl'e gelen Ankara Kamp Dünyası Gurubu üyeleri, aileleri ile kamp kurarak karın doğanın tadını çıkardı.

Kamp sözcüsü Onur Çetinkaya, doğada olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Ankara Kamp Dünyası ekibi olarak ailecek geldik, arkadaşlarımız ve dostlarımızla. Ankara'nın stresinden uzaklaşarak burada sosyal mesafeye dikkat ederek keyifli şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bizler doğa aşığı olan insanlarız, burası da doğa harikası bir yer. Çocuklarımız kızak kayıyorlar, arkadaşlarımız kamp ateşinde çayı demliyorlar. Güzel bir ortamda keyifli vakit geçiriyoruz." dedi.

Kampçılardan Emrah Aydın da, Ankara Kamp Dünyası olarak, özellikle aile odaklı güzel bir kamp kurduklarını vurgulayarak, "Burayı Küçük Uludağ gibi görüyoruz. Cuma günü geldik. Gerçekten doğası harika bir yer. İşletme çok güzel güvenlikli ve jandarma ekipleri hiçbir zaman eksik olmuyor. Aslında insanlar kış kampından çok korkuyorlar, korkacak hiçbir şey yok. En önemli şey tesisat, çadır ve uygun donanım ve kıyafetleri bulduğunuz zaman kamp keyfe dönüyor. Herkesi Ankara Kamp Gurubu dünyasına bekliyoruz. Bizimle birlikte ülkemizin, başkentimizin güzelliklerini görsünler." diye konuştu.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da Karagöl mesire alanını belediye olarak işlettiklerini ve tesislere önem verdiklerini, Karagöl Yaylası'nda, 5 adet Bungalov ev ile iki katlı misafirhanenin gölün hemen üzerinde, göle ve ormana hakim alanda bulunduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title