Haberler

Doğanyurt'taki Balıkçı Barınaklarında Çalışmalar Başladı

Doğanyurt'taki Balıkçı Barınaklarınının Onarım ve Bakım Çalışması Başladı

Doğanyurt'taki balıkçı barınaklarınının onarım ve bakım çalışması başladı.

Doğanyurt Kaymakamı Hüseyin Göktürk, çalışmaların ihale şartnamesine göre 700 iş günü içinde bitirilmesinin öngörüldüğünü belirtti.

Blokların dökülmesi sırasında yer sorunu yaşandığını anlatan Göktürk, 'Dökülen bloklar mayıs ve haziran aylarında vinç yardımıyla balıkçı barınağımıza yerleştirilecek. Dökülen blokların istifleme ve muhafazası noktasında ilçemizde sıkıntı bulunmaktadır. Bu anlamda arazi bulamamaktayız. Yerli yöre insanı da kendi boş duran arazisini tarlasını pek müteahhide kiralamak istemiyor. Bu noktada bizim bireysel ikna çalışmalarımız sürüyor. Müteahhidimiz şu an kamuya ait arazileri kullanıyor. Onlar da tükendiğinde artık özel arazileri şahısları ikna yoluyla kiralama yoluna gideceğiz' diye konuştu.

Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya ise çalışmalar kapsamında 4 bin adet beton blok yapılacağını, ilk etapta her biri 20 ton ağırlığında 200 bloğun döküldüğünü belirtti. (CB-STN) - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title