Haberler

Doğan'ın Cimbom'u İmha Planı Hazır

Turkcell Süper Ligi'nin Bu Haftaki En Önemli Maçında Galatasaray ile Karşı Karşıya Gelecek Olan Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, Rakibi Kanatlardan Vurmayı Planlıyor.

Turkcell Süper Ligi`nin bu haftaki en önemli maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor` da Teknik Direktör Ziya Doğan, rakibi kanatlardan vurmayı planlıyor.

ERSEN HAVADAN BESLENECEK

Trabzonspor`da göreve gelir gelmez ilk olarak Beşiktaş`ı deplasmanda deviren ancak daha sonra Avni Aker`de Osasuna ve Konyaspor`la berabere kalan Ziya Doğan, bordo - mavili ekibin başında ilk Galatasaray galibiyetini almak için yoğun çaba harcıyor. Futbolcularına 1 haftadır terapi uygulayan Doğan, dev maçta rakibini kanatlardan yapılan yüksek ortalarla yıkmak istiyor. Taktiğini bu yönde kuran tecrübeli çalıştırıcı, iki kanat oyuncusu Musa Büyük ve Mustafa Keçeli`ye sürekli Ersen Martin` i havadan beslemeleri talimatını verdi. Galatasaray`ın hava toplarına çözüm bulması halinde Doğan`ın B planı ise Ersen` in arkasında oynayan iki hızlı ve teknik oyuncular Gökdeniz ve Marcelinho`nun sürekli verkaçlarla ceza alanına girerek gol pozisyonuna girmeleri. Oyunun tüm taktiğini Ersen Martin üzerine kuran Ziya Doğan, oyuncusuyla sürekli görüşerek maça motive ediyor.

DOĞAN ERKEN GOL İSTİYOR

Trabzonspor` un deneyimli teknik adamı Ziya Doğan, Galatasaray maçı öncesi futbolcuları ile sürekli olarak toplantı yaparak onları zorlu karşılaşmada yapmalı gerekenleri anlatıyor. Doğan, oyunculara maçın başında bir gol bulmaları durumunda işlerinin bir hayli kolaylaşacağını belirtip, başlama vuruşuyla birlikte gol için dengeli bir biçimde yüklenmelerini, öne geçmeleri halinde de kontraataklarla skor olarak rahatlayabileceklerini söyledi.

GALATASARAY`A KARŞI FATİH KAPTAN ÇIKACAK

Trabzonspor` un geçtiğimiz hafta oynadığı Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Hüseyin` in yokluğunda sahaya Fatih Akyel kaptan olarak çıkacak. Galatasaray` da uzun yıllar top koşturan Fatih` in eski takımına karşı kaptan olarak çıkacak olması nedeniyle bir hayli heyacanlı olduğu gözlendi.

TRABZONSPOR` UN MUHTEMEL 11

Jefferson, Musa, Stepanov, Fatih, Mustafa, - Hasan, Szymkoviak, Ferhat (Çağdaş), Gökdeniz, - Marcelinho ve Ersen Martin.

Sakat: Yattara, Celalettin, Ufukhan, Ömer Rıza

Cezalı: Hüseyin

Bilet fiyatları: Açık 20, Maraton 40, Maraton Özel 60, Kapalı 80, VIP (2) 150, VIP (1) 300

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title