Haberler

Doğan: "Galibiyeti Çok Abartmamak Lazım"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray Galibiyetini Fazla Abartmamaları Gerektiğini ve Artık Yarınlara Bakmak Durumunda Olduklarını Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray galibiyetini fazla abartmamaları gerektiğini ve artık yarınlara bakmak durumunda olduklarını söyledi.

Doğan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, ''İlk dakikalarda goller atmak durumundaydık. Zaman geçtikçe kondisyon nedeniyle zorluk çekebiliriz diye düşündük. İlk 30 dakikada sonuç daha farklı olabilirdi. Galatasaray, ilk yarının son 5 dakikasında iyi oynadı ve gol attı. Devreye golle başlamamız iyi oldu. İleri uçlardaki oyuncular daha diri olabilseydiler daha farklı sonuç olabilirdi'' dedi.

Başarıyı fazla büyütmemeleri gerektiğini ifade eden Doğan, ''Galibiyeti çok abartmamak lazım. Yarınlara bakmak durumundayız. Önümüzde Osasuna maçı var. Osasuna maçından inşallah iyi sonuçla döneriz ve hem Avrupa hem ligdeki hedeflere adım adım ilerleriz. Çok çabuk mutluluk yaşarsak, acı çekeriz. Artık Galatasaray maçı bitmiştir'' diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ise ikinci yarının başında yedikleri üçüncü golün sırtlarını yere getirdiğini, karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ifade ederek, ''Beşiktaş'a karşı kazandığımız maçtan sonra takımda çok fazla değişiklik yapmayı düşünmedik. Bizi takım olarak üzen olay, ilk 25 dakika bilhassa oyunumuzu hiç düzenli bir şekilde sahaya yansıtamamızdı. Orta sahada boşta olan Inamoto'yu topla buluşturamadık. Böylelikle oyun kuramadık'' dedi.

Defanslarının son 2 maçta pozisyon vermediğini ifade eden Gerets, ''Bugün Ersen Martin, savunmayı çok zor pozisyonlarda yakaladı. Ama sonuçta çözüm getirmek mecburiyetindeyiz. 3 gün sonra oynayacağımız rakibin forveti, fena sayılmaz'' dedi.

Hakan Şükür'ün sahada sinirli olduğunu kaydeden Gerets, ''Demek ki sahada bir şey oldu ki bu kadar sinirliydi. Takım kaptanı zaten hakemle konuşabilir, takım arkadaşlarını uyarabilir. Taktik açıdan da hata yapmadık. 3'lü forvete karşı önlememizi almıştık'' diye konuştu.

Gerets, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Song'un sakatlığıyla ilgili olarak da ''Adele sorunu nedeniyle oyundan çıktı. Böyle sakatlıklarda kısa sürede dönmesi zordur. Bakmamız, beklememiz lazım'' yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title