Haberler

Doğan: "Bu Skorları Taraftarlarımıza da Yaşatacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Seyircisiz Yapılan Çaykur Rizespor Maçında Aldıkları 5-1'lik Skorun Güzel Bir Skor Olduğunu Belirterek, "İnşallah Bu Skorları Taraftarlarımıza da Yaşatacağız" Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, seyircisiz yapılan Çaykur Rizespor maçında aldıkları 5-1'lik skorun güzel bir skor olduğunu belirterek, "İnşallah bu skorları taraftarlarımıza da yaşatacağız" dedi.

Doğan, 5-1'lik galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "Oyuncularıma 15 dakikada gol atarsak rakibin açılacağını söyledik. Presli, istekli başladık ve sonuçta pozisyonlar bulduk. Erken gol ile rakip çözülmeye başladı" dedi.

Çaykur Rizespor İdari Menajeri İsmail Coşkun, hatalarından ders çıkaracaklarını söyledi.

Coşkun ilk 2 hafta yaptıkları hataları tekrarladıklarını belirterek, "Hatalarımızdan dersler çıkaracağız. En kısa sürede iyi olacağımızı düşünüyorum. İlerleyen haftalarda iyi sonuçlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title