Haberler

Bursa'da Doğal Gaz Patlaması! Ev Enkaza Döndü: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Bursa'da tek katlı bir evde yaşanan doğal gaz patlamasında bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı. Çok sayıda ev ve aracın zarar gördüğü patlama sonrası AFAD ekipleri enkaz yığınına dönen evde başka kişinin olup olmadığını aradı.

EV ENKAZ YIĞININA DÖNDÜ:

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi Ziyapaşa Sokak'taki tek katlı evde, saat 08.30 sıralarında doğalgaz patlaması meydana geldi. Büyük gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından ev enkaz yığınına döndü.

EVİN ÖNÜNDEN GEÇEN GENÇ KIZ ÖLDÜ

Patlama sırasında evin önünden geçen Elif Geldi'nin (18) yaşamını yitirdiği, yine yoldan geçen Şehmuz Bora ile evde bulunan Hikmet Güner'in yaralandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

ÇEVREDEKİ BİNALAR VE ARABALAR DA ZARAR GÖRDÜ

Patlama sonucu çevre binalar ve bir çok araba zarar gördü. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri enkaz arasında yaralı aradı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Osmangazi 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (27)

Adınızı Yazın:

allah yardım etsın allah rahmet eylesın

20
2
yanıtYanıtla
Mantıkçı:

Şimdilik doğal gaz patlamalarına sebep olan insan faktörü, bir de atom santrali planlanıyor bu ülkede Allah korusun düşünmek istemiyorum gerisini. . . . Bu olayda yaralananlara geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim. Ölen kızımıza Allah''tan rahmet, ailesine de sabır dilerim.

7
6
yanıtYanıtla
MANTIKÇIYMIŞ ):

SANKİ TEK DOĞAL GAZ PATLAMASI BURSADA OLDU ? ABD DE Kİ PATLAMARA YOTUBEDEN Bİ BAKIN İSTERSENİZ

yanıt6
yanıt1
Jay Jay:

Yotube değil Youtube yazmayı öğren.

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

önüne gelen doğalgaz işi yaparsa mühendislerde 3-5 kuruş daha fazla para kazanayım derse önüne gelen tesisatçının gazını açarsa kendi gazı hariç olacağı bu. .

12
1
yanıtYanıtla
Özkan Kurt:

Başlıkta yoldan geçen kız öldü diyor. Haberde 2 kişi yaralı diyor fakat 3 kişi yaralı çıkıyor. Yoldan geçenler yaralı yazarken manşette yoldan geçenin öldüğü söyleniyor.

8
2
yanıtYanıtla
Necip Can:

Kurtulmus bu dunyadan allah sabır versın yakınlarına kızada obur dunyada guzel yerler nasıp etsın basımız saolsun cok uzucu bır haber dunyanın gerceklerı bunlar ne kadar kotu bı mahalle olsada halımıze sukredelım en azından kafamızdan f16 gecmıyor kımyasal bomba yagmıyor.

7
3
yanıtYanıtla
fer:

kafanmı güzel kız ölmüş halimize şükredelim diyo senin başına gelse naasıl olurdu kafana bomba yağsa işkence çektirmiyorlar diye şükür edersin sen

yanıt1
yanıt0
NECİP CAN:

OLACAGI VARMIS KADERE INANIRMISIN SEN ORDA BENDE OLABILIRDIM SENDE OLABILIRDIM BEN BUNU NIYE YAZDIM ALTTA BIR ARKADAS BINALARA BAK NE KADAR ESKI DUZENLENMIYOR DEMIS DUZENLENDIGINDE SOKAKLARA DOKULUP MAKINELERI TASLIYAN POLISE SALDIRAN BEN DEGILIM DOSTUM ANLATABILDIM HERALDE.

yanıt2
yanıt1
NECİP CAN:

MESELEYI UZATMIYALIM BU BENIM DUSUNCEM DEMOKRASI VAR HANI . DUSUNCEMI BELIRTTIM BEN KATILIRSIN KATILMASSIN .

yanıt1
yanıt2
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title