Haberler
Güncelleme:

Üstlerine kaynar su döküp sopayla saldıran kadın mahalleyi çileden çıkardı! Çöpünü çıkarmaya korkan var

Bursa'da geçen yıl doğal gaz borusu patlatıp komşularına rahat vermediği için gözaltına alınan kadının, sopayla saldırdığı komşuları isyan etti. Yıllardır rahat yüzü görmediğini söyleyen komşular korkudan çöp atmaya bile çıkamıyor. Bir komşu, 'Üstümüze kaynar su atıyor, küfürler ediyor' derken, bazılarının kadın yüzünden taşındıkları öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

AGA:

AKŞAM HABERLERDE GÖRDÜM POLİSİ BİLE TEHDİT EDİYOR. BU KADIN RUH HASTASI

11
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

ACİL AKIL HASTANESİNE VEYA HAPİSHANEYE KAPATILMALI DOĞALGAZ PATLATMAK NE DEMEK KAYNAR SU DÖKMEK FALAN HAKLILAR İNSANLAR İSYAN ETMEKLE . İNSANLAR YİNE İYİLERMİŞ BİRİ O SİNİRLE KADINI ÖLDÜREBİLİRDİ .

6
1
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

Bu kadına koca bulsunlar kuş gibi kalır :D

6
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Ee bu kadının akıl hastası olduğu belli olmuyor mu? Bu kadın cezalandırılmayı değil tedavi görülmeyi hak ediyor. Çünkü arada bir husumet olsa kadın aklı başında yapsalık bir durum yok. Topluma kazandırılmalı bunun örnekleri Avrupa''da var.

4
2
yanıtYanıtla
ahmet:

bu kadın hasta felan değil. sadece adalet bakanı denen uyuşuğu öğrenmiş, ne suç işlese kesesine kalıyor bunuda öğrenmiş, mahalleyi haraca kesiyor. her suçunda serbest kalmış. bunun hakkından güzel bir dayak ve sürgün gelir. bak bakalım nasıl akıllı oluyor. na yazıkki devlet masum vatandaşlarını böyle manyaklara ezdiriyor.

4
1
yanıtYanıtla
mia:

Deliyse hastaneye degilse hapise atin bu manyağı.

0
0
yanıtYanıtla
Celyos:

Aynı benim karı

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Kardeşim deli ise tedevi edin milletin huzurunu bozmayın mahalle babasın malı degil

0
0
yanıtYanıtla
Doğan:

Komşular için çok zor bu durum. Sinir bozucu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title