Haberler

Doğa Rutkay Tiyatrocu Oldu!

Tiyatro Oyuncusu Rutkay Aziz'in Kızı Oyuncu Doğa Rutkay Aziz, Alp Kırşan ile Birlikte Tiyatro Oyununda Oynamak İçin Hazırlanıyor.

TİYATRO OYUNCUSU RUTKAY AZİZ'İN KIZI OYUNCU DOĞA RUTKAY AZİZ, ALP KIRŞAN İLE BİRLİKTE TİYATRO OYUNUNDA OYNAMAK İÇİN HAZIRLANIYOR.

Doğa Rutkay, Hakan Bilgin, Yağmur Kaşifoğlu, Yosi Mizrahi, Alp Kırşan, Pelin Kurt, Bariş Ataş ve Koray Şahinbaş'ın rol aldığı 'Kaygan Zemin' adlı komedi oyunda, kadın-erkek ilişkilerine farklı bir pencereden bakılıyor. Oyun 18 Ekim 2008'de izleyicileriyle buluşacak… Oyunu usta yazar Uğur Uludağ yazdı ve yönetti.

Yağmur Kaşifoğlu, Yosi Mizrahi ve Gülden Avşaroğlu'nun rol aldığı 'Sen Olmasaydın' adlı romantik türündeki oyunda ise 'biz olabilmek için ben olmaktan vazgeçen çiftler' irdeleniyor. Uğur Uludağ'ın yazdığı Enginay Gültekin'in sahneye koyduğu oyun da yine TİM Fettah Aytaç Tiyatro Salonunda 11 Ekim 2008'den itibaren haftada bir gün tiyatroseverlerle buluşacak...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title