Haberler

Doç. Dr. Lütfü Savaş: "Şampiyon olmamamız için bir engel yok"

Güncelleme:

- Doç. Dr. Lütfü Savaş: "Şampiyon olmamamız için bir engel yok" Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş: "Hataylılar ve Hatay'a sempati duyanlar şampiyonluk bekliyor" "Stadımızı 20 Eylül'de teslim alacağız" Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr.

- Doç. Dr. Lütfü Savaş: "Şampiyon olmamamız için bir engel yok"

Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş:

"Hataylılar ve Hatay'a sempati duyanlar şampiyonluk bekliyor"

"Stadımızı 20 Eylül'de teslim alacağız"

İSTANBUL - Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, "Teknik heyetimiz ve futbolcularımız kalan süre içinde işi ciddiye alıp, bundan sonraki süreci iyi değerlendirip, ipi göğüsleyecektir. Bütün Hataylılar ve Hatay'a sempati duyanlar şampiyonluk bekliyor. Biz de bunu tatmak istiyoruz" dedi.

TFF 1. Lig lideri Hatayspor, dün konuk olduğu İstanbulspor deplasmanında, mücadelenin son dakikalarında bulduğu gol ile 1 puan alırken, Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, takımın son durumu hakkında İhlas Haber Ajansı'na özel değerlendirmelerde bulundu. Hatay halkının şampiyonluğa kilitlendiğini belirten Başkan Savaş, "Liglere ara verilmesinden sonra dün ilk maçımıza çıktı. Takımımız gayet iyi hazırlanmıştı. İki takım üst düzey mücadele edemedi ama 2-2'lik skor çıktı. Buna da şükür diyoruz. 5 maç kaldı ligde. Üçüncü takım ile aramızda en az 5 puan fark olacak. O takımlar kendi arasında maç yapacak. Bizim bir avantajımız var. İstanbul'a üç puan için geldik ama altın değerinde 1 puan aldık. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız kalan süre içinde işi ciddiye alıp, bundan sonraki süreci iyi değerlendirip, ipi göğüsleyecektir. Bütün Hataylılar ve Hatay'a sempati duyanlar şampiyonluk bekliyor. Biz de bunu tatmak istiyoruz" dedi.

"Şampiyon olmamamız için bir engel yok"

Hatay halkının, takımlarıyla gurur duyduklarının altını çizen Başkan Savaş, "Hatay halkı durumumuza çok şükür diyor. Bu seviyede ilk defa 1. Lig'de oynuyoruz. Bu durum Hatay halkını gururlandırıyor. Mutlu ve umutlu halkımız. Takıma da kendine güveniyor. İnanmış ve mütevazı bir takım var. Şehir ve takım inandıktan sonra şampiyon olmamamız için bir engel yok. Dünkü sonucu bir kaza olarak değerlendiriyoruz. Fatih Karagümrük, Giresunspor gibi takımlarla son dakika yediğimiz gollerle berabere kalmıştık. Dün de son dakikalarda golü bulduk puanı aldık" şeklinde konuştu.

"Stadımızı 20 Eylül'de teslim alacağız"

Stadın son durumu hakkında da konuşan Başkan Savaş, "Valimiz stadımızın geri kalan kısmı ve koltukları için ihaleyi yaptı. Önümüzdeki hafta yer teslimi yapılacak. Müteahhit 20 Eylül'de teslim edecek. Güzel bir stat oldu. Valimiz takipçisi oldu. Spor Bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hatay'ımız 26 bin 500 kişilik modern bir sahaya sahip olacak. Bu stadımızla Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Süper Lig için tesisleşme ve altyapımız için çalışmalarımızı yapıyoruz. Süper Lig'e çıkarken borçlu bir takım olmak istemiyoruz. Disiplinli, borçsuz bir takım olmak istiyoruz. Valimiz ile yeni bir kampanya başlattık. İş adamlarımızdan 2-3 milyon destek alacağız. Bu güne kadar bizi kırmadılar bundan sonra da kırmazlar. Bu işler parayla yürüyor. Eş, dost, iş adamlarından topladığımız para ile bu işi götürdük" ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında dün İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan Hatayspor, ligde 54 puanla zirvede yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title