Haberler

Doç. Dr. Fazıl Kırkbir'in Toplum Mühendisi "Siya" Kitabı İlgi Gördü

Trabzon 2. Kitap Günleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde dün sona ererken, KTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fazıl Kırkbir’in Toplum Mühendisi “Siya” kitabı fuarda en fazla ilgi gören kitaplar arasında yer aldı.

Trabzon 2. Kitap Günleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde dün sona ererken, KTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fazıl Kırkbir'in Toplum Mühendisi "Siya" kitabı fuarda en fazla ilgi gören kitaplar arasında yer aldı.

61 yayınevi ve 50 yazarın söyleşi ve imza günleri ile katıldığı etkinliği 100 bin 'in üzerinde kitapsever ziyaret etti. Okurların meraklı soruları ve yazarlarla yaptıkları hoş sohbetler, bu tür organizasyonların ne denli önem taşıdığını bir kez daha ortaya koyarken, Doç. Dr. Fazıl Kırkbir de Toplum Mühendisi "Siya" adlı kitabı ile bu ilgiden nasibini aldı.

Kitap kapak tasarımı ile de kendinden söz ettirirken, kendi gibi KTÜ'de akademisyen olan Fatih Çakır'ın hazırladığı kapak tasarımı fuarın güçlü yüzlerinden oldu.

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fazıl Kırkbir, bu tür fuarların önemine vurgu yaparak okuyucularıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title