Haberler

    Köpeği ezip kaçtığı söylenen doktor Birsen Ocaklı'ya ünlü isimlerden tepki yağdı

    Güncelleme:

    Doç. Dr. Birsen Ocaklı'nın arabasıyla bir köpeğe çarparak kaçtığı iddia edildi. Köpeği görmediğini söylediği için takipsizlik verilen Ocaklı'ya sosyal medyada tepki yağdı. Hande Erçel ve Burak Deniz gibi isimler de yaşanan olaya isyan etti.

    Sağlık Bilimleri Üniversitesi Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne görevli Doç. Dr. Birsen Ocaklı, 14 Mayıs'ta yaklaşık 5 yıldır hastanede beslenen Max isimli köpeği ezdi ve hiç durmadan yoluna devam ettiği iddiasıyla gündeme oturdu. Yaşanan olayın görüntülerini izleyen ünlü isimler ise tepkilerini sosyal medya hesaplarından gösterdi.

    KÖPEK HAYATINI KAYBETTİ

    Hastanenin güvenlik görevlileri, aynı gün akşam üzeri Max'i hastanenin arka bahçesinde hareketsiz bir şekilde yattığını görünce, köpeğin bakımını yapan ve karnesini de kendi adına çıkarttıran Marmara Üniversitesi Diş Hastanesi'nde görevli Dr. Eda Sarıbeyliler'e haber verdi. Hastaneye gelen Dr. Sarıbeyliler, Max'i veterinere götürse de yaşama tutunamadı. Dr. Sarıbeyliler, Dr. Ocaklı'dan şikayetçi oldu.

    Doç. Dr. Birsen Ocaklı'ya tepki yağdı.

    SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

    Yaşanan olayın ardından savcılığa ifade veren Birsen Ocaklı, aracın kendisinin olduğunu ancak köpeği görmediğini söyledi. Takipsizlik kararı veren savcı, kamera kayıtlarını izledikten sonra dosyayı yeniden açtı. Birsen Ocaklı'nın kampüste dolaşan Max isimli köpeğe çarpıp kaçtığı görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Doç. Dr. Birsen Ocaklı için 'tutuklansın' hashtag'i açıldı. Ünlü isimlerden de Doç. Dr. Birsen Ocaklı'ya tepki yağdı.

    İşte tepkilerin bazıları...

    HANDE ERÇEL

    "Yazıp yazıp siliyorum delireceğim. Senin gibilere söylenecek o kadar çok şey var ki elim ayağım titriyor gerçekten bunu yapabilen bir mahlukla aynı vücut formuna sahip olmaktan iğreniyorum. İğreniyorum!"

    Doç. Dr. Birsen Ocaklı'ya tepki yağdı.

    SERDAL GENÇ

    "Bu nasıl bir vicdandır! Köpeği ezip geçen kadın bir Doçent... Doç.Dr. Birsen Ocaklı.... Umarım bu cani hak ettiği cezayı alır..."

    BURAK DENİZ

    #Birsenocaklitutuklansin

    Doç. Dr. Birsen Ocaklı'ya tepki yağdı.

    SİNEM UMAŞ

    "Bile isteye köpeğin üzerinden geçen ve asla durmadan devam eden bir akademisyen İsmi doç. Doktor Birsen ocaklı. Köpek hayatını kaybetti. Savcı görüntüleri izledikten sonra takipsizlik kararı verdi. Yasa çıkmadığı sürece akademisyen, doktor, avukat dahi hayvan öldürür."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500

    Yorumlar (79)

    Tugba yurtçu:

    Araç sürerken dalgın olunabilir yollarımız da malum tarla gibi sarsıntıyı yol bozuk vs diye geçiştirmiş olabilir kim bile bile yapmak isterki insanlara bile araba çarpıyor ne yaya nede araç sahibi bile isteye yapar dikkatsizlik sonucu olan şeyler kadın elbette hatalı orda bir cocuk ta olabilirdi fakat sahipli köpek ise eğer orda ne işi var onu anlamadım ünlülerimiz ve şu devir insandan fazla hayvana değer veriyor bu güzel bişey değil Allah insanı hayvandan üstün yaratmıştır hayvanları elbette korumalı onlara zarar vermemeliyiz fakat hapise girsin iğrenç bilmem ne diyerek şov yapılmamalı

    8
    24
    yanıtYanıtla
    Selcen hatun hallı:

    Ne kadar degersiz deilmi bir haywan hayatı sizin gibiler icin haywana haywan denmiyor artık unutmayınki kedi kuş bile iyi geçiniyor üstelik bir köpek ördek yawrularıni besliyebiliyor günümüzde kendi ewladını sewgilisiyle yakalandım diye öldüren kadınlar parayla satanlar ws ws üstüne cocuk istismarcıları çoğalmışken kimse haywanlarla insanları kıyaslamasın bence şu çok açıkki kasten haywan döwen zewk olsun diye işkence edenler çok hiç bir şekilde kaza olduna inanmıyorum we inşaallah en ağır cezayı alır ewet onlar bizim dostlarımız sizin gibi düsünenlerin olmasada

    yanıt16
    yanıt3
    Mesut Küçük:

    Tecavüz edilen kadınlar içinde o saatte orada ne işi var, o giydiği kıyafetle tecavüzü haketmiş gibi şeyler söyleyenlerde sen ve senin gibiler değil mi? Yazık üstelik bir de kadınsın. İnsandan fazla hayvana değer verilmiyor ama uyuyan bir köpeği ezen, üstelik bir de Doç. Dr. ünvanı almış o caniyi korumak tamamen bir gerizekalılıktır. Allah senin gibi mahlukarı ıslah etsin, cahil...

    yanıt20
    yanıt2
    Tuba çolpan:

    Aniden önüne çıksa yada hızla gelse anlarım ancak araç bir müddet duruyor ve köpekde karşısında boylu boyunca yatıyor.. görmesi için kör olması gerekir eğer bu kadar dikkatsizsede direksiyon başına geçmesin

    yanıt13
    yanıt2
    Battal Gazi:

    Tubiş sen anlamazsın köpeğin yerine koy kendini anlarsın!

    yanıt4
    yanıt0
    Mavi gökyüzü:

    Can o can bir karinca bile üstüne basılması günah olan her canlının yaşaması hak olan bunun senin elinden olmayan

    yanıt7
    yanıt0
    Ozgul:

    Bana sorarsan bunun elinden doktorlugu alin. Bugun kopek olduren gormedim diyen yarin insan oldurur.

    24
    8
    yanıtYanıtla
    .:

    Kadın görmediğini söylemiş ezilen insanda olabilirdi. keşke olmasaydı. bir anlık dikkatsizlik böyle sonuçlar doğurabilir. kazadır herkesin başına gelebilir çok üzüldüm. Hayvansever sanatçılarımız askerlerimiz şehit olurken, polis asker saldırıya uğrarken de seslerini hiç çıkarmıyolar. bence bu onların gündemde kalma çabası. samimiyetlerine inanmıyorum.

    17
    14
    yanıtYanıtla
    Tugba yurtçu:

    Çok haklısınız artık moda oldu evde kedi köpek beslemek insandan fazla önemsemek elbette onlarda birer canlı yaşam hakkı var kimse zulüm edemez orası ayrı fakat onca asker polis şehit oluyor herkes normal karşılıyor ünlüler dahil. Ama orda burda kedi ezildi köpeğe araba çarptı diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar

    yanıt6
    yanıt13
    Melodi Hayal:

    Valla benim icin bir köpegin hayatı insanınkiyle eşit deger de, o köpeğin arkadaşları koşarak geldi bakta ders al senden benden farkı olmadıklarını anla burda tek show yapan kişi sensin

    yanıt5
    yanıt0
    Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title